A közösségi vásárlás terén erősít a Bookline

forrás Prim Online, 2011. október 4. 20:45

A közösségi vásárlás terén erősít a Bookline, az elsősorban kulturális/szórakoztató szolgáltatások kedvezményes értékesítésére épülő liners.hu-t a múlt héten indította el Magyarország legnagyobb online áruháza.

 A Habostortával stratégiai együttműködésben létrejött oldal a két partner erősségeire építve lép be az egyre bővülő közösségi vásárlás piacterére.
„Nem célunk hogy kizárólag az árban versenyezzünk a piac többi szereplőjével- emelte ki Starcz Ákos a Bookline vezérigazgatója ehelyett arra koncentrálunk hogy a Liners.hu felhasználói olyan előszűrt és magas színvonalú szolgáltatásokhoz juthassanak hozzá kedvező áron, amit a termékek értékesítése területén már megszokhattak tőlünk: elsősorban a kultúra, szórakozás, utazás és wellness-szolgáltatások köréhez kapcsolódó,  magas kedvezményt nyújtó ajánlatokra koncentrálunk.”
A Liners.hu a Bookline-tól független saját weboldalon fut, ám a Bookline meglévő felhasználóinak nem szükséges újra regisztrálniuk mivel korábbi felhasználói jelszavukkal az új szolgáltatást is rögtön igénybe tudják venni. A Liners.hu azonban nem egy zártkörű szolgáltatás, bár alapvetően a Bookline felhasználóinak igényei szerint került kialakításra, bárki számára nyitott az oldal és egy egyszerű regisztrációval azonnal igénybe is vehető. A Liners akciói 5-6 naponta változnak, a kedvezmények a 30 %-tól indulnak és akár a 90%-ig is terjedhetnek, budapesti és vidéki szolgáltatásokat egyaránt kínálva.
 

Kulcsszavak: e-commerce Bookline.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50