Zavartalan szolgáltatás a CityReach budapesti ügyfeleinek

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. augusztus 30. 17:30
Csődöt jelentett a budapesti központtal is rendelkező CityReach International. A bejelentett csőd meglepte a szakértőket, akik a céget még májusban is a legígéretesebb 25 európai feltörekvő közé választották. A budapesti létesítmény előkelő helyen szerepel az európai CRI-hálózat létesítményeinek azon listáján, amelyet a cég eladásával megbízott londoni KPMG jól értékesíthetőnek ítél.
A CityReach International Hungary ügyfelei zavartalanul élvezik a budapesti kolokációs központ magas színvonalú szolgáltatásait - hangsúlyozza Szentágotay Vilmos, a CRI Közép-Európa alelnöke, a magyarországi vállalat vezérigazgatója.

Szentágotay Vilmosnak nincs kétsége afelől, hogy a budapesti kolokációs központ sikeresen folytathatja üzleti tevékenységét szakmai befektetők támogatásával. Mint mondotta, az egyetlen változás egy új tulajdonos lesz néhány hónapon belül. A CRI kiemelkedő minőségű létesítményének értékesítése nem jelenthet problémát. A CRI Budapest - a stockholmival és az amszterdamival egyetemben - nem áll az eladással megbízott adminisztrátorok irányítása alatt - hangsúlyozta.

A CRI Hungary az elmúlt hónapokban nagy jelentőségű megállapodásokat írt alá a Duna Elektronikával, a Synergonnal és a Sun Microsystems Magyarországgal a nagy biztonságú adatközpont hasznosításáról. A CRI egyéb magyarországi ügyfelei ma is kifogástalan minőségű szolgáltatásban részesülnek. A budapesti létesítmény továbbra is megtestesíti az infokommunikáció új szabványát.

Kulcsszavak: CRI CRI-hu CityReach +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14