Nevet és arculatot vált a vállalatirányítási rendszerek szakértője

forrás: Prím Online, 2018. december 5. 12:40

Új névvel folytatja működését az integrált vállalatirányítási rendszerekre szakosodott HostLogic Zrt. A két évvel ezelőtt a Techwave nemzetközi informatikai szolgáltató cégcsoporthoz csatlakozó HostLogic most még szorosabbra fűzi a szálakat a többségi részesedést megszerző tulajdonosával: átveszi a Techwave nevét és arculatát. A cég magyarországi vezetői azt remélik, hogy a váltás legalább olyan pozitív változásokat hoz majd magával, mint amilyeneket az elmúlt két évben a nemzetközi cégcsoporthoz való csatlakozás óta megtapasztaltak.

 Az 1999-ben alapított HostLogic Zrt. volt az első alkalmazás-szolgáltató Magyarországon, amely az SAP auditált partnereként kezdett a template alapú kis- és középvállalati SAP megoldásokkal, valamint a hozzájuk kapcsolódó informatikai infrastruktúra kiépítésével és üzemeltetésével foglalkozni.  A vállalat a speciálisan megszerzett tudásnak és tapasztalatnak és a folyamatosan növekvő ügyfélkörnek köszönhetően az elmúlt években rendszeresen SAP partnerdíjat nyert. Tevékenységének sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2016-ban egy nemzetközi vállalatcsoport, a Techwave jelent meg a tulajdonosok között. 

 

 

A Techwave cégcsoporthoz való csatlakozás a tulajdonosi kör átalakulása mellett azt is jelentette, hogy a cég világszínvonalú IT-piacok felé nyithatott és új, a korábbiakhoz képest lényegesen szélesebb gyakorlati tudásbázis is vált elérhetővé számára.  Az egységes névvel és arculattal történő működéstől további előnyöket remél Fárizs Péter, a Techwave Hungary Zrt. igazgatósági tagja: „Az új felállás számunkra stabil finanszírozási hátteret és stabil működést jelképez, s bízunk benne, hogy ügyfeleink az innovációs lehetőségek magasabb szintjét is megtapasztalják. Mivel a Techwave központja az Amerikai Egyesült Államokban található, ahonnan jellemzően a világszínvonalú IT-trendek elindulnak, reményeink szerint az elsők között ajánlhatunk új megoldásokat, technológiai fejlesztéseket a régióban.”

 

A 2018. december 1-jétől immár Techwave Hungary Zrt. néven működő vállalatnál arra számítanak, hogy tovább bővíthetik tudásukat és piaci részesedésüket Magyarországon, a már hagyományosnak számító területeken, mint az SAP S/4 HANA, SAP Analytics, SAP C/4 HANA. A cég jövőre vonatkozó elvárása magával szemben, hogy olyan új megoldásokban, technológiákban, mint az IoT, Cloud és Digitalization erőteljes üzletfejlesztés kezdődjön, valamint az is, hogy  a regionális és nyugat-európai terjeszkedéssel jelentős exportnövekedést érjenek  el. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15