Új típusú tintasugaras nyomtatók

Széll Zoltán, 2001. szeptember 25. 11:22
A közvetlen fénykép nyomtatásra is alkalmas (photo-direct) HP Photosmart 1315 tintasugaras nyomtató a fotóminőség, a sokoldalúság és a gazdag jellemzőkészlet ideális kombinációját nyújtja felhasználói számára.
Mind fényképek, mind pedig hagyományos dokumentumok nyomtatásakor élénk színeket és éles, fekete szövegképet produkál. A HP Photoret III precíziós technológiának, a 2400 x 2100 dpi-s felbontásnak és a HP Premium fotópapíroknak köszönhetően az eszközzel készített nyomatok minden korábbinál jobban hasonlítanak a "hagyományos" képekhez. A HP Photosmart 1115, 1315 felhasználója az eszközzel közvetlenül is kinyomtathatja a CompactFlash, SmartMedia vagy Memory Stick kártyára rögzített felvételeket.

A még egyszerűbb használat és kezelés érdekében a 6 cm átlójú, színes LCD kijelzőn a felhasználó előre megtekintheti a memóriakártya képeit, elvégezhet néhány általános feladatot (elforgatás, szélek lemetszése), sőt azt is meghatározhatja, hogy a képet színesben, fekete-fehérben, vagy "antikolt" kidolgozással kívánja kinyomtatni. Az intuitív vezérlőpanel "e-mail" gombja segítségével a kiválasztott képet azonnal a számítógépén megírt elektronikus üzenethez csatolhatja. A HP Photosmart 1315 idén novemberben kerül forgalomba, 125 000 Ft ajánlott bruttó fogyasztói áron.

A HP Photosmart 1115 nyomtató még a költségérzékenyebb családok számára is elérhetővé teszi a HP Photosmart nyomtatók közvetlen fényképnyomtatási képességeit. A sokoldalú eszköz kezelőpanelje segítségével a CompactFlash és SmartMedia memóriakártyák tartalma is beolvasható. A "mentés" gomb megnyomásával a felhasználó egyszerűen PC-re töltheti a kártya adatait. A kiegészítő fotó papírtálca révén az eszköz egyszerre képes normál papír és 10 x 15 cm-es fotópapír kezelésére. A HP Photosmart 1115 többféle, intelligens nyomtatási jellemzővel is rendelkezik (pl.: "nyomtatás törlése" gomb, alacsony festékszint kijelzése). A nyomtató egyszerű és felhasználóbarát képalkotási szoftvere fényképszerkesztési és fotóalbum-nyomtatási feladatok elvégzését is támogatja. A HP Photosmart 1115 ajánlott bruttó fogyasztói ára 70000 Ft.

Kulcsszavak: printer HP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36