Megashow

, 2001. szeptember 30. 08:06
A Megatrend, a szakmában egyre jobb eredményeket felmutató, teljesen magyar tulajdonú vállalkozások egyike, szeptember 18-án rendezte meg hagyományosnak mondható, Megashow elnevezésű összejövetelét.
Kajati László üzletfejlesztési igazgató elmondta, hogy itt egyeztetik partnereikkel a vállalat vezetésének rövid és hosszú távú elképzeléseit, s a rendezvény keretében adnak választ azokra a kérdésekre, amelyeket a résztvevők elsősorban a jövőről tesznek fel a Megatrend szakembereinek. Az összejövetel nem a marketingről és a kereskedelemről szól, sokkal inkább a tudományról és a legújabb technológiákról esik szó. A Megashow idén elsősorban a globalizációval és annak az informatikai technológiákra gyakorolt hatásaival foglalkozott.

A vállalat tevékenysége négy nagy csoportba sorolható. Az egyik a hálózatépítés, az ahhoz tartozó minden hardver-, illetve szoftverelem méretezése és szállítása, a másik a szoftvertechnológia, hiszen a cég munkatársai nemcsak külföldi, de számos saját programot is fejlesztettek és szállítottak partnereiknek. A harmadik a vállalatirányítás: Infosys nevű saját szoftverük, miután elkészült a rendszer külföldi honosítása, hamarosan Romániában is megjelenik. Végül a negyedik tevékenységük a költségvetési rendszerek szállítása.

Kulcsszavak: Megatrend +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38