SHAM: Software, Hardware, Assistance to Management

Ügyviteli szakkiállítás vásárral és programbemutatóval

, 2001. szeptember 30. 07:52
Október 9-10-én új helyszínen találkozhatunk a legújabb ügyviteli szoftverekkel és a futtatásukhoz szükséges hardverekkel.
A Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. által szervezett szakkiállítás és vásár a komplex vállalatirányítási rendszerektől az ügyviteli programokon, üzleti döntéseket támogató rendszereken és e-business megoldásokon keresztül a hálózati megoldásokig, valamint a hardvertámogatásig az ügyvitel szinte valamennyi szegmensét átfogja.

A szervezők pontosan körülhatárolták a rendezvény tartalmát a "Szoftver és hardver a vezetés szolgálatában" jelmondattal.

A két nap alatt működés közben is megtekinthetők a kis- és nagyvállalkozások számára kifejlesztett információtechnológiai megoldások, a fejlesztőkkel és forgalmazókkal való találkozás pedig lehetőséget ad arra is, hogy személyesen tegyük fel az egyes rendszerek szolgáltatásaival kapcsolatos kérdéseket.

A SHAM helyszíne az Árpád híd pesti hídfőjétől két percre található Masped Event Hall (XIII. Váci út 85.), látogatók számára a belépés díjtalan.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55