Xerox: digitális megoldások a kormányzat részére

Kovács Attila, 2001. október 2. 12:40
„Xerox a közbeszerzésben” címmel, több mint száz résztvevővel rendezett a Budapest Kongresszusi Központban október 2-án szakmai szemináriumot a Xerox Magyarország Kft. Az esemény apropóját az adta, hogy a Xerox és partnere, az Xcopy Kft. 2001 júliusa óta a Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatóság (MKGI) minősített szállítója a hálózati nyomtatók mellett a digitális megoldások (irodai alkalmazások, mérnöki és műszaki alkalmazások, digitális multifunkciós környezetek stb.) terén is.
Hriszto Manov, a Xerox Magyarország ügyvezető igazgatója köszöntőjében kiemelte, hogy a szeminárium megnyitója egy, a következő hónapokban megrendezendő, részben technikai, részben az alkalmazási tapasztalatokról szóló eseménysorozatnak.

Fábián Miklós az irodai üzletág marketing támogatója előadásában kiemelte, a Xerox megoldásait a kormányzati szektorban számos európai és amerikai intézmény (Nato, Európa Parlament, Brit Parlament, EU, Pentagon) alkalmazza, csakúgy, mint hazai szervezetek (Parlament, Budapest Főváros Polgármesteri Hivatal, KSH). Az MKGI-vel kötött szerződés értelmében 2002 decemberéig a digitális irodai megoldások terén a Xerox Magyarország közbeszerzésen keresztül a hazai kormányzati szervek rendelkezésére áll termékeivel. Az eszközök közül az előadó kiemelte néhánynak a jellemzőjét: a Document Centre web szerverrel rendelkezik; a szkenner berendezéssel közvetlenül e-mailbe lehet juttatni a dokumentumokat; a cég újabban szállított nyomtató festékkazettái kompatibilisek a vezető konkurens gyártók hasonló célú eszközeinek kazettáival.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55