Közös Mol-OTP-Matáv törzsvásárlói program

MTI Sajtóadatbank, 2001. október 17. 07:47
Az OTP Bank, a MOL és a Matáv Multipont néven közös törzsvásárlói programot indít. A programban az OTP által kibocsátott közös bankkártyával lehet majd pontokat gyűjteni és fizetni.
- A Multipont az ország legnagyobb, piacvezető vállalatai által kötött stratégiai szövetség, amely jelenleg a legtöbb elfogadóhellyel rendelkező törzsvásárlói program - áll a közleményben. A Multipont programban kétféle Europay bankkártyát bocsátanak ki, ami lakossági folyószámlához, elektronikus számlacsomaghoz, illetve lakossági hitelszámlához kötődik.

A program lényege, hogy a kártyabirtokos pontot kap, ha bankkártyájával fizet bármelyik belföldi kereskedelmi kártyaelfogadó-helyen, a Molnál, illetve a Matávnál. A kártyabirtokos, amennyiben Matáv előfizető, a havi telefonszámlája után is pontot kap.

Az új bankkártyák alkalmasak az OTPdirekt elektronikus banki szolgáltatások igénybevételére, vásárlásra, készpénzfelvételre, egyenleglekérdezésre, Mobil telefonkártya feltöltésre, internetes vásárlásra és postai rendelésre. A program költségét a cégek üzleti titoknak tekintik és a várható eredményt sem kívánták számszerűsíteni.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50