MOL kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: MOL

A MOL is az EIT Digital tagjai között

A MOL-csoport együttműködési megállapodást írt alá az EIT Digitallel, a kétszázötvennél is több tagot tömörítő, a digitális innovációt ösztönző, páneurópai szervezettel, amely épp a napokban hirdette meg éves brüsszeli rendezvényét.

2019. június 10. 12:34

Még több MOL-kúton lehet az elveszett kutyákat beazonosítani

Újabb 21 MOL-töltőállomással bővült az országos mikrochip-leolvasó hálózat, így hazánkban már 121 helyszínen kaphatnak gyors és ingyenes segítséget az elkóborolt kutyákat megtalálók. Debrecen az első olyan város, ahol az összes MOL-kutat felszerelték a kutyák beazonosítására alkalmas eszközzel, hogy az elkóborolt állatok minél hamarabb hazajuthassanak. A debreceni Segner téri MOL töltőállomáson ünnepélyes keretek közt adták át az új mikorchip-leolvasókat.

2019. május 2. 10:06

A MOL kihirdette a 12. alkalommal megrendezett Freshhh verseny győzteseit

Múlt héten a MOL-csoport Magyarországon rendezte meg a 12. alkalommal meghirdetett, évek óta sikeres, díjnyertes Freshhh diákvetélkedő élő döntőjét. A verseny népszerűsége azt bizonyítja, hogy a MOL vonzó munkáltatónak számít a digitális világban legotthonosabban mozgó, legifjabb korosztály körében, és a vállalat fő profiljának számító olaj- és gáziparon kívül is képes vonzó karrierlehetőségeket kínálni számukra. A döntőben a hat legjobb nemzetközi – Horvátországból, Franciaországból, Hollandiából és Lengyelországból jelentkezett – csapat mérkőzött meg a fődíjért. A kihívásokkal teli küzdelemből végül a francia „Road to Buda” és a holland „Snelle Planga” került ki győztesen.

2019. február 4. 18:11

Meglepően sok kutya talált újra haza a MOL töltőállomások mikrochip-leolvasóinak segítségével

Már 54 MOL töltőállomáson található ingyenes mikrochip-leolvasó, mely segíti az elkóborolt állatok minél hamarabbi hazajutását. 

2018. október 23. 10:18

Panorámakeretek a Balaton körül

A MOL Nagyon Balaton és a Magyar Turisztikai Ügynökség idei közös újítása, hogy a nyár folyamán látványos fotókeret installációk kerültek a Balaton köré, ahol megörökíthetjük a Balatonon töltött legszebb pillanatokat.

2018. augusztus 14. 13:18

Technológia és geológia kéz a kézben

A MOL Csoport a Cisco Unified Computing System (Cisco UCS) technológiáját választotta innovatív, távoli 3D vizualizációs infrastruktúrájához.

2018. május 3. 14:15

Elérhető a Mol Bubi okostelefonos alkalmazása

Már elérhető a Mol Bubi okostelefonos alkalmazása, amelynek segítségével a közbringázással kapcsolatos összes funkciót használni lehet.

2014. december 21. 10:15

A MOL-nál zajlik az ország egyik legnagyobb felhőprojektje

Elindult a MOL-csoport HR folyamatainak felhősítése, amely felhasználószáma alapján az egyik legnagyobb vállalati felhőinformatikai projekt hazánkban- jelentette be az SAP Hungary Kft.

2014. szeptember 23. 10:21

A Mol egyelőre nullszaldósra tervezi a mobilüzletágát

A Mol Nyrt. már akkor is elégedett lesz a sajátmárkás mobil üzletágával a következő egy évben, ha a forgalom fedezi a mintegy 100 millió forintra tervezett marketingkommunikációs ráfordításokat.

2013. október 30. 08:56

Mol Mobile: Mobilszolgáltatást indított a Mol

Saját márkás mobilszolgáltatást indított hétfőn a Mol Nyrt. a Magyar Telekom hálózatára támaszkodva. A Mol Mobile szolgáltatást a társaság töltőállomásain lehet megvásárolni, a készülékkínálatban az induláskor hagyományos és érintőképernyős Samsung készülékek lesznek elérhetőek.

2013. szeptember 2. 14:09

Stratégiai megállapodást kötött a Magyar Telekom és a Mol

Stratégiai megállapodást írt alá kedden a Magyar Telekom és a Mol: az együttműködés az értékesítés, a kiskereskedelem, az energia-kiskereskedelem és az informatikai és távközlési szolgáltatások területeire összpontosít.

2013. július 16. 19:29

MOL-HP: 2,7 milliárd forintos outsourcing üzlet

Mintegy 2,7 milliárd forint összértékű, három évre szóló erőforrás kihelyezési megállapodást kötött a MOL Rt. és a HP Magyarország Kft. E korszerű, hatékonyság növelő megoldás révén a MOL számítástechnikai eszközparkja egy meghatározott részének üzemeltetési feladatait átadja a HP-nak, mely azt szolgáltatásként végzi a jövőben a megbízó részére.

2005. december 19. 12:52

Kötelező biztosítás a Mol weboldalán

Novembertől a Mol weboldalán is lehet majd kötelező gépjármű-felelősségbiztosításokat kötni a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. és a Mol együttműködésének köszönhetően.

Kulcsszavak: MOL
2005. október 27. 13:03

A Vodafone-t választotta a MOL

A MOL és leányvállalatai mobiltelefonos kommunikációja 2005. szeptember 1-től a Vodafone hálózatán keresztül történik.

2005. október 17. 10:15

IT-fejlesztés miatt néhány órára bezárnak a Mol-kutak

Informatikai fejlesztés kezdődött a Magyar Olajipari Rt. (Mol) országos kúthálózatán. Emiatt egy-egy töltőállomást időszakosan - várhatóan kutanként 8 órára - be is kell zárni. A felújítás októberben fejeződik be.

Kulcsszavak: MOL
2005. július 20. 08:07

A MOL Informatikai Platformját a Synergon fejleszti tovább

A Synergon Informatika Rt. és leányvállalata, a Synergon Atos Origin Kft. (SAO) szerződést kötöttek a MOL Földgázszállító Rt. Informatikai Platformjának továbbfejlesztésére.

2004. december 14. 13:15

A Számalk nyerte a MOL Microsoft infrastruktúra migrációjának projektjét

A projekt jelen pillanatban az implementációs tervezésnél tart, a rendszer teljes átállítása és éles üzembe helyezése a jövő év tavaszára várható.

2004. október 13. 09:30

Synergon: Üzemeltetési támogatás a MOL-nak

A Synergon Informatika Rt. egy éven keresztül látja el a MOL Földgázszállító Rt. Informatikai Platformjának üzemeltetés-támogatási feladatait.

Kulcsszavak: MOL Synergon
2004. augusztus 25. 17:12

Behatolásérzékelési hálózatot épít a HP a Molnál

A HP Magyarország elnyerte a Mol Rt. hálózati és hoszt alapú behatolás védelmi rendszerének kiépítését célzó pályázatát.

2004. február 12. 18:20

Funkcionalitás kontra folyamatok

Az IDS-Scheer Magyarország Kft. a Gartner-elemzésekben az üzleti folyamatelemzési és -modellezési eszközök piacvezetőjeként szereplő német anyavállalat hat kelet-közép-európai leányának egyikeként az ARIS Toolset kizárólagos hazai forgalmazója. A ma már szinte minden nagyobb iparágban referenciát felmutató csapat jelenleg a Mol Rt.-nél folyó ÜKR (üzleti kontrollrendszer) projektnek is aktív résztvevője. Mint minden hasonló esetben, a Mol-projektben is folyamatszervezési tanácsadási módszertanuk mindhárom fázisa - a folyamattervezés, a bevezetés és a kontroll - ARIS-modulokkal támogatott.

Kulcsszavak: rendszerintegráció MOL
2003. március 9. 20:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A 4iG megvásárolja a T-Systems Magyarországot

A 4iG Nyrt. és a Magyar Telekom Nyrt. megállapodott a T-Systems Magyarország Zrt. eladásával kapcsolatos főbb pontokról – közölték a vállalatok a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. A felek az ügyletről szóló előzetes megállapodást a mai napon aláírták. A tranzakció a T-Systems átvilágítását, illetve a hatósági jóváhagyásokat követően az idei évben zárulhat.

2019. július 9. 11:43

A Bosch repülni tanítja az autókat

Néhány éven belül az égi közlekedés hozhat megoldást a városi dugókra: a Boston Consulting Group előrejelzése szerint 2030-ban az emberek mintegy egymilliárd repülőutat fognak megtenni pilóta nélküli légitaxikban, miután a megosztó szolgáltatások a föld feletti fix útvonalakon is megjelennek. A Bosch egy olyan modern érzékelő-technológián dolgozik, mellyel ezek a repülések nagyon biztonságosak és kényelmesek lehetnek.

2019. június 21. 14:03
online sportfogadás