HP Szinkron-megoldások kis- és középvállalatoknak

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. október 30. 18:54
A HP Magyarország megoldáspartnereivel a tavasszal bevezetett, kis és közepes méretű vállalatoknak szóló HP Szinkron csomagok újabb generációját mutatta be. A Hewlett-Packard Magyarország új Szinkron-partnerei, a Codra Kft., az econet.hu Rt., a Graphisoft, a FórumSoft és a rEvolution Software révén immár internet, intranet portál- és kreatív tervező megoldásokat is kínál.
„Arra törekszünk, hogy az adott cég igényeire szabva mind teljesítményben, mind árban az informatikai megoldások legteljesebb skáláját nyújtsuk. Partnereinkkel immár 17 megoldáscsomagból álló portfóliót kínálunk vevőinknek” - mondta Szakács Eszter partnermenedzser.

A HP Szinkron csomagok új generációja

HP Szinkron Üzleti Portál

FórumSoft

Azon vállalatok számára nyújt alternatívát, amelyek az interneten keresztüli információ- és kiegészítő szolgáltatások nyújtásával szeretnék egyrészt az esetleges külső helyszíneken a munkatársakat bekapcsolni a vállalati kommunikációs rendszerbe, másrészt a külső érdeklődőket (potenciális vásárlókat, ügyfeleket) elérni, tágabb értelemben a vállalat termékeinek, szolgáltatásainak igénybe vevő közösségét kialakítani, illetve webes kereskedelmi helyszínt kialakítani – belső erőforrásból, a külön IT-gárda költségeinek megtakarítása mellett.

HP Szinkron Média Portál

FórumSoft

A megoldás azon vállalatok számára ajánlott, amelyek az interneten a ma elérhető legteljesebb információnyújtási és -szolgáltatási kínálatot felvonultató helyszínt kívánják üzemeltetni - könnyen kezelhető háttérrendszerrel, gazdaságosan. A média óportál válasz a már működő offline kiadványok hatékony online verzióinak felállítására, de válasz a nagy közösségeknek szolgáltató vállalatok internetes közösségi helyszíneinek kialakítására is. A csomag tartalmazza azokat a háttérrendszereket, amelyek a portált alkalmassá teszik e-commerce szolgáltatásokra, és online marketing munkára is.

HP Szinkron webgyár Intranet

econet.hu

A megoldás a kis és közepes cégek számára lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag korlátlan számú felhasználója belső elektronikus kommunikációját modulszerűen felépíthető, egyszerűen adminisztrálható intranetes rendszerrel tegye hatékonyabbá. Segítségével napok alatt site-ok, portálok vagy akár portálcsaládok építhetők fel. A rendszer alapját képező modulok dinamikus és folyamatosan frissíthető tartalmak megjelenítését teszik lehetővé. Moduljai lefedik a hagyományos site-ok összes funkcióját.

HP Szinkron Iroda ++

rEVOLUTION Software

A moduláris felépítésű programcsomag nagy előnye, hogy felépítéséből és méretéből adódóan gyorsan - a „finomhangolásokat” is beleértve mindössze egy hónap alatt - bevezethető és elsajátítható, amellyel egy kisvállalkozás komoly versenyelőnyt realizálhat. A rEVOLUTION Iroda++ rendszernek nincs nagy hardverigénye, és speciális adatbázis-kezelő szoftverismeretre sincs szükség, hiszen a rendszer beépített adatbázis-kezelő motorral rendelkezik.

HP Szinkron ArchiCAD

Graphisoft

Kis- és középvállalati komplett irodai megoldás építésztervező cégek számára. Olyan építészirodák számára ajánlott a csomag, amelyek már rendelkeznek számítógépekkel, de azok nincsenek hálózatba kötve. Az iroda munkájának hatásfokát lényegesen növeli az ArchiCAD legújabb hálózatos verziójának, valamint a HP új szerverének és plotterének munkába állítása.

HP Szinkron Grafikus

Codra Kft.

A csomag olyan megoldást ad a felhasználóknak, mely által a profi grafikus felhasználók és a rohanó, mozgásban lévő tudósítók és üzletemberek is magas szintű grafikus tartalommal tölthetik meg kiadványaikat és valósíthatják meg kreatív ötleteiket. A felhasználók - grafikusok, nyomdai előkészítő stúdiók, újságírók, tudósítók, fotóriporterek, hírügynökségek, mérnökirodák, rendezvényszervező cégek, kis- és középvállalkozások - egy olyan teljes munkakörnyezetet kapnak, amelyben irodai feladataik ellátása mellett a magas szintű grafikai alkalmazások használata egyaránt megoldott.

A HP Szinkron csomagok 2001 október 30-tól rendelhetők.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36