Ellenőrizze partnere mobiltelefonját!

Kollár Csaba, 2001. november 21. 22:15
Ha partnere nem veszi fel a telefont, amikor ön megpróbálja elérni, akkor gyakran bosszúsan teszi fel a kérdést: vajon most éppen mit csinálhat? Egy új szolgáltatás az emiatti bosszúságot szeretné csökkenti.
A német Gate5 cég kifejlesztett egy olyan megoldást, amivel az eddiginél nagyobb felügyeletet gyakorolhatunk partnerunk telefonja fellett. A Gate5 már eddig is számos szolgáltatást és alkalmazást fejlesztett kézikészülékekre és mobiltelefonokra, de ez az új SMS-megoldása – elemzők szerint is – találkozik leginkább a fogyasztók érdeklődésével. A rendszer hasonlít ahhoz, mint amikor e-mailben egy jelzést küldünk, amire egy válasz érkezik, s ez tudatja, hogy partnerünk levelezőprogramja az adott pillanatban működik-e vagy sem.

Az ellenőrzés érdekében nem kell mást tennünk, mint megadni annak a számát, akit ellenőrizni akarunk, illetve küldenünk kell egy SMS-t. Ekkor egy jelzés érkezik a telefonjára, majd nemsokára a miénkre is, így tudjuk a telefon státusát, azt, hogy valóban ki van-e kapcsolva a telefonja, vagy csak nem akar belünk beszélni.

További információk angolul: http://www.gate5.de/english/main_flash.shtml

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14