Vészhelyzet az interneten

Szalay Dániel, 2001. november 27. 10:35
Az internetes "lenyúlás" és a "hírzárlat" után újabb, várhatóan nagy érdeklődésre számot tartó website indult el a net magyar szegletében. Az előzőek valamilyen szempontból mind kapcsolódtak a szabaddemokratákhoz, hiszen ők szerezték meg a lenyulas.hu címet, illetve később éppen ennek a pártnak az állítólagos stiklijeivel foglalkozott a Hírzárlat oldalon egy honatya, Horváth Béla. A www.veszhelyzet.info cím megint csak az SZDSZ-hez kötődik.
A címen a liberálisok a magyar egészségügy állapotával foglalkoznak. Rendkívül hosszú, végeláthatatlan adatsor, interjúszövegek és egyéb anyagok olvashatóak a website-on. Elolvasható a párt programja, valamint vélemények, és a Fidesz-MPP vállalásai, amelyeket még a választásokat megelőzően, vagy azt követően nem sokkal később ígért.

Az oldalhoz egy SMS-szám is tartozik. E számon szavazni lehet, hogy egyetértenek-e a látogatók az SZDSZ egészségüggyel kapcsolatos programjával.

A sokasodó politikai webcímek arra utalnak, hogy a 4-5 hónap múlva megtartandó választásokig még számos olyan oldal nyílik majd, mely a pártoktól nem áll távol, azonban a párt "törzshonlapjától" elválasztva, külön domainnel jelenik meg. A nemrégiben bevezetett .info domainen ez az első magyar politikai párthoz köthető website. Ugyancsak új jelenség, hogy a kampány SMS-ben is zajlik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38