Atos Origin: vállalatirányítási rendszerek az autóiparnak

Fekete Gizella, 2001. november 29. 17:05
November 29-én az autóipari vállalatok részére szervezett szakmai napot az Atos Origin Information Technology Kft. A cég széleskörű megoldást kínál az autóipari szektorhoz tartozó vállalatok ügyvitelének és termelésének az irányításához valamint a beszállítói láncba való teljes körű integrálódáshoz.
A szakmai nap keretében az Atos Origin szakemberei két konkrét megoldást emeltek ki a portfoliójukból. Az MFG/PRO integrált vállalatirányítási rendszer fejlesztőjéről elnevezett QAD csoport az Atos Origin egyik legrégebbi üzletágát képviseli, amely már 1994-ben, a cég alapításakor megkezdte tevékenységét. Fő profiljába az MFG/PRO integrált vállalatirányítási szoftvercsomag tartozik, amelyet a cég szakembergárdája az ügyfelek igényei szerint nagy szakértelemmel szab testre és vállalkozik azok hosszú távú támogatása is. A rendszert Waldmann Rita a QAD csoport tanácsadója mutatta be a résztvevők számára.

Az Atos Origin saját terméke az ACTIS EDImanager, amelyet világszerte eddig már több mint 1000 helyen installáltak. Szalka Tamás EDI tanácsadó előadásából és élő bemutatójából kiderült, hogy az ACTIS EDImanager egy teljesen automatikus és biztonságos megoldás a nagy mennyiségű és hasonló szerkezetű üzleti és termelési adatok elektronikus cseréjéhez. A rendszer használata garantálja a vállalaton belüli illetve vállalatok közötti adatforgalom zökkenőmentes és pontos lebonyolítását, akár JIT rendszer esetében is. A WebEDI segít abban, hogy a nagyobb cégek a kisebb partnereiket is be tudják vonni az elektronikus adatcserébe, és így teljes EDI közösséget alakítsanak ki.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38