Holnap véget ér az ötödik C+D szakkiállítás Budapesten

Elektronikus hadiipar

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. november 29. 18:58
Meglepő látványban és élményben lehet része minden érdeklődőnek, aki a szállingózó hó ellenére kilátogat az idei C + D szakkiállításra. Már a bejáratnál a szolnoki 1. Könnyű Vegyes Ezred állig felfegyverzett, szögesdróttal övezett katonáival találják szembe magukat. A BNV-n holnap még látogatható kiállításon a legnagyobb területen és legnagyobb számban a Honvédelmi Minisztérium vállalatai állítanak ki.
Immár ötödik alkalommal nyitotta meg kapuit a C+D Közép-Európai Védelmi Felszerelés és Repülési Szakkiállítás kedden. Elsősorban az elektronikáról és a híradástechnikáéról, de a harcjárművek üzemeltetésével, működtetésével, az infrastrukturális és logisztikai háttérrel lehet közelebbről megismerkedni a vásárcsarnokban. A kiállítás pénteken még nyitva tart.

A kiállításon a Honvédelmi Minisztérium haditechnikai intézményei mellett tizennégy ország, több mint kilencven cége mutatja be újdonságait. A résztvevők között van a svéd SAAB csoportnak a Gripen vadászrepülőket gyártó vállalata is.

A C+D-re október végéig a 70 hazai cég mellett 28 külföldi kiállító jelentkezett, köztük kollektív standdal Norvégia. A kiállítás látványossága a NATO békefenntartó erők által használt eszközök szabadtéri bemutatója.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14