Dokumentumarchiválási projekt a Generali biztosítónál

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. január 11. 13:04
A Synergon Informatika Rt. több mint egyéves előkészítő munkája, valamint az általa végzett megvalósíthatósági felmérés alapján a Generali-Providencia Biztosító Rt. (GPR) a Synergonnal és az IBM Magyarország Kft.-vel közösen dokumentumarchiválási projektet indított el. A megoldás gerincét az IBM Content Manager rendszere képezi. A projektben szállított IBM-eszközöket a GPR a Synergon fővállalkozásában szerezte be. A megoldás funkcionalitását tekintve Magyarországon egyedülálló, mivel együttműködik a Generali üzletmenetét támogató IT rendszereivel.
A sikeres pilot után a Synergon szakemberei a Generali munkatársaival együttműködve végezték el a bevezetéshez szükséges testreszabási és fejlesztési feladatokat. A Synergon és a Generali a működő rendszer támogatására vonatkozó szerződést 2002 első negyedévében fogja realizálni.

A dokumentumarchiválási rendszert a biztosító, PSZÁF rendeleti kötelezettségének eleget téve, a kimenő ügyféldokumentumainak valósághű tárolhatóságára fogja használni. A rendszer teljes kivitelezése révén, mely 2002 végére várható, a szolgáltatói tevékenységével kapcsolatos összes dokumentációja online elérhetővé válik a biztosító érintett munkatársai számára.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55