Természetgyógyász online

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. január 20. 09:24
Január eleje óta kereshetik fel a természetgyógyászat, illetve az ezotéria iránt érdeklődők a Természetgyógyász Magazin című havilap megújult honlapját. A www.tgy-magazin.hu több kíván lenni a nyomtatott újság világhálón jelentkező kistestvérénél.
Az olvasók az interneten már jóval a nyomtatott lapszám megjelenése előtt ízelítőt kaphatnak a magazin fontosabb cikkeiből, a korábban megjelent írások szövegét pedig az archívum őrzi. A Természetgyógyász Magazin Online néven jelentkező site emellett naprakész, friss híreket kínál a természetgyógyászat és az alternatív gyógymódok, az egészséges életmód és az ezotéria témaköréből.

Az online magazin persze nem csak információkkal látja el a világhálón barangolókat. "A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően többféle, személyre szóló, Magyarországon unikumnak számító és várhatóan igen nagy érdeklődést keltő szolgáltatásokat érhetnek majd el a látogatók" - mondta Görgei Katalin, a magazin főszerkesztője a Prím Online-nak.

Az olvasók már igénybe vehetik az ingyenes orvosi tanácsadást. Több természetgyógyász orvos vesz ebben részt, valamennyien szakterületük jeles képviselői. Egyelőre e-mailben érhetik el őket, később azonban mód nyílik velük az online beszélgetésre is. Várhatóan ugyancsak népszerű szolgáltatás lesz a kínai horoszkóp is.

Kulcsszavak: egészségügy website

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55