Hewlett-Packard a CeBIT-en

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. március 21. 09:41
A HP három külön csarnokban felállított standjain a folyamatosan rendelkezésre álló internetes infrastruktúrát és az alkalmazások elektronikus szolgáltatások formájában biztosított új generációját támogató, csatlakoztatott intelligens eszközöket és környezeteket, valamint hardver- és szoftvertermékeket tekinthetik meg az érdeklődők.
A HP sajtóközleménye szerint a cég CeBIT-tel kapcsolatos tevékenységéről a http://www.hp.com/de/cebit címen olvasható információ. A weboldal látogatói belehallgathatnak a CeBIT webrádió adásába.

A HP az alábbi megoldásokat mutatja be a CeBIT 2002 kiállításon:

Számítástechnikai rendszerek és szoftverek, 1. csarnok, 7i2. stand – A CeBIT alkalmából a HP első ízben mutatja be a nagyközönségnek Utility Data Centerét (UDC). A látogatók emellett megismerkedhetnek a HP piacvezető középkategóriás szervercsaládjának legújabb tagjával is, amely szerverkonszolidációs és teljesítményjellemzőivel emelkedik ki a piaci kínálatból.

Ezen a standon tekinthetik meg az érdeklődők a HP 2002-ben bevezetendő új rendszereit; kis- és középvállalkozásoknak szánt IA-32 processzoros és középkategóriás szervereit; új személyi számítógépeit és HP Omnibook modelljeit, valamint a HP Jornada PDA-k legújabb generációját; a vegyes szállítói forrásból származó adattárolási rendszereket egységes környezetté alakító HP SANlink megoldást; a nagyvállalati szintű adattárolási környezetekhez szánt új HP NAS 8000 Series termékcsaládot; a HP internetes infrastruktúra-szoftvereinek legfrissebb fejlesztéseit az új üzleti alkalmazások, valamint dinamikus beszéd- és adatátviteli webes szolgáltatások kidolgozásának, integrálásának, bevezetésének és menedzselésének támogatására; továbbá a vállalat partnereinek programjait és szolgáltatásait.

SAP-megoldások, 4. csarnok, G36. stand – Ezen a standon a HP többek között a mySAP.com és SAP APO DP 2.0 alkalmazásokra épülő dolgozói portálmegoldások bevezetésének integrált módszerét mutatja be, és kiállítja a legújabb Intel-processzoros HP-rendszerekből és a mySAP CRM 3.0 értékesítési moduljából kialakított ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) megoldásait.

Nyomtatás és képalkotás / Magánfelhasználói termékek, 23. csarnok, A10. stand – A digitális piac újdonságai: új digitális fényképezőgép, amelynek felhasználója egyetlen gombnyomással többféle célállomásra is eljuttathatja fotóit; a HP első, digitális fényképezőgépekhez készült dokkolóállomása; annak szemléltetése miként szerezhetünk idő- és térbeli korlátok nélkül információkat az internetről, e-mail üzenetekből vagy személyes adatkezelési megoldásokból Office szoftvereket illetve multimédia-alkalmazásokat futtató HP Jornada zsebszámítógép segítségével; új, irodai felhasználásra szánt HP OfficeJet D Series többfunkciós eszközök; három új intelligens többfunkciós termékcsalád; a HP nemrég bevezetett Business Inkjet 2600 tintasugaras nyomtatója.

A látogatók ezen kívül a Hewlett-Packard tintasugaras és LaserJet nyomtató-, képolvasó- és digitálisfényképezőgép-családokkal támogatott otthoni, irodai és mobil megoldásait is közelről szemügyre vehetik.

A HP ezen a standon állítja ki Mac-rendszerű számítógépekhez kifejlesztett, operációsrendszer-semleges („built for OS X”) nyomtatási és képalkotási megoldásait. A Mac-részleg tizenegy demo-állomása a HP és partnerei (köztük az Adobe, az Apple, a Best, a Corel, a Microsoft és a Wacom) termékeit vonultatja fel. Külön kiállítási területek foglalkoznak a digitális képalkotási megoldásokkal, a digitális nyomdai előkészítés és korrektúrázás kérdéseivel, az összekapcsolhatóság problémakörével, valamint az irodai illetve kis- és középvállalkozási felhasználóknak szánt üzleti célú nyomtatási rendszerekkel és megoldásokkal.

HP Services

A HP Services tanácsadói, outsourcing, támogatási és oktatási szolgáltatásokra szakosodott négy fő üzletága a HP valamennyi standján azt kívánja szemléltetni, miként alakíthatják át a HP ügyfelei az informatika segítségével üzleti tevékenységüket, és hogyan juthatnak mérhető üzleti értékhez informatikai beruházásaikból. A HP Services a különféle e-learning konstrukciók mellett az SAP és a KPMG bevonásával a dolgozói portálok bevezetésének gyakorlati módszerét, és azt is bemutatja, milyen előnyöket ígér ez a megoldás a kormányzati szektor szereplői számára. A HP a fenti témákban helyszíni tanácsadást is biztosít.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50