Eicon, Albacomp: Fejlett szervermegoldások Magyarországra

Tóth Kristóf, 2002. február 16. 08:16
A biztonságos internetes összeköttetési megoldásokat fejlesztő Eicon Networks pénteken bejelentette, hogy a társaság egy olyan megállapodást kötött az Albacomp Computers-szel, amelynek értelmében Magyarországon az utóbbi cég fogja szállítani a gyártó kiemelkedő minőségű megoldásait.
Az Eicon Networks vezetőinek elmondása szerint az Albacomp Computers elsősorban a társaság Media Gateway és VPN megoldásaira kíván koncentrálni. - Az Albacomp jelentős múltja, és a lendületesen fejlődő magyar piacon való ismertsége kulcsfontosságú volt a társaság kiválasztásában - mondta Samo Kraker, az Eicon Networks marketingmenedzsere. - Az Albacomp a hálózati rendszerek telepítésében és integrálásában szerzett tapasztalata miatt logikus választás volt az Eicon fejlett Media Gateway, Remote Access, és új, Safepipe elnevezésű Virtual Private Networking (VPN - Virtuális Privát Hálózat) megoldásainak bevezetéséhez - tette hozzá a vezető.

Országos forgalmazói- és szervizhálózatával az Albacomp Magyarország egyik vezető számítástechnikai társasága. Az Albacomp saját rendszerek összeállításával, árusításával, illetve azok támogatásával foglalkozik, de mindemellett a vezető gyártók termékeinek forgalmazásával is foglalkozik, mint OEM partner, hivatalos forgalmazó. Az Eicon mostani megállapodásával az Albacomp az "Eicon Solution Provider (ESP)" címet is kiérdemelte.

"Az Albacomp a közelmúltban jelentős hírnévre tett szert, mint a nemzetközi gyártók legjobb megoldásainak magyarországi szállítója" - mondta Gulyás Imre, az Albacomp Computer elnöke. "Az Eicon hálózati eszközeinek termékskálánkba integrálásával egy új szintre emeltük Servercard megoldásainkat, és egyúttal lehetővé tettük a partnereink számára, hogy kihasználják a VPN által nyújtott megbízható, és költséghatékony megoldások lehetőségeit."

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50