Áprilistól KPMG-BME akadémiai kurzusok

Egy padban a szakértőkkel

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. február 26. 12:34
Áprilisban indítja tanfolyamait a KPMG és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) közös oktatási szervezete, a KPMG-BME Akadémia. A kreditpontokkal minősített, speciális tanfolyamokra várják a diákokat, a KPMG ügyfeleit és munkatársait egyaránt. A résztvevők az üzleti, gazdasági élet legújabb ismereteit sajátíthatják el, a legfrissebb elméleti megközelítésektől a gyakorlati megoldásokig - hangzott el a KPMG-BME Akadémia programját ismertető hétfői tájékoztatón.
A KPMG szenior partnere, Richard Ebling hangsúlyozta, az új oktatási forma kiváló lehetőséget ad arra, hogy a cég - küldetésének megfelelően - megossza nemzetközi tapasztalatát és tudását minden érdeklődővel.

Detrekői Ákos, a Műegyetem rektora azt emelte ki, hogy az újszerű együttműködés nemcsak az anyagi, hanem a humán erőforrásokat is összekapcsolja, ötvözve a KPMG nemzetközi szakmai tapasztalatát és az egyetem gazdag tudásbázisát.

A KPMG-BME Akadémia oktatási programja a modern üzleti élet meghatározó területeit öleli fel: a hallgatók megismerkedhetnek a legújabb elméleti és gyakorlati megoldásokkal a Nemzetközi Számviteli Standardok (IAS), a legfrissebb jogi változások területén, szó lesz az üzleti hírszerzésről, a gazdasági csalások kockázatairól, illetve a vezetői hatékonyságot segítő eszközökről (változáskezelés, kockázatkezelés, tudásmenedzsment, minőségmenedzsment).

Tomka János, a KPMG operatív vezetője elmondta, hogy a KPMG-BME Akadémia rugalmas, gyakorlatias és interaktív oktatási programot kínál, alkalmazkodva a gyorsan változó gazdasági környezet, illetve a gazdasági szereplők igényeihez. Igény esetén az ügyfelek, cégek és intézmények, illetve iparági csoportok számára speciális, testre szabott kurzusok is indulnak majd. A tanfolyamok kreditpontokkal minősített bizonyítványt adnak, így a képzés pontjai beszámíthatók a további egyetemi tanulmányokba is. A magyar és angol nyelvű oktatás részben az egyetemen, részben a KPMG Váci úti székházában folyik majd. Az oktatók között szerepelnek az egyetem tanárai mellett a KPMG vezető munkatársai, valamint külső szakértők is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50