Napi frissítésű utazási szakportál

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. március 13. 13:05
Online utazási, idegenforgalmi szakmai portált hozott létre a Delphin Sajtóügynökség, a KPMG Consulting közreműködésével, az utazásiparban dolgozó szakemberek, a szaksajtó, a jelenlegi és a jövőbeni befektetők, döntéshozók, illetve az utazók számára. A TravelBusiness a magyar turisztikai szektor egyetlen, napi frissítésű, a gazdasági folyamatokra koncentráló médiuma.
A www.travelbusiness.hu címen elérhető, jelenleg teljes egészében ingyenes portálon, a folyamatosan épülő adatbázisban minden olyan háttérinformáció, jogszabály, statisztikai adat megtalálható, vagy megtalálható lesz, amely segít értelmezni, értékelni a napi híreket, folyamatokat - mondta Lukács Katalin, a portál felelős szerkesztője.

A TravelBusiness a napi hírek mellett folyamatos hazai és külföldi lapszemlét kínál, rendszeresen közöl piaci elemzéseket, szakértői kommentárokat. Utóbbiak elkészítésében a KPMG Consulting Utazás, Szabadidő és Turizmus Közép-Kelet Európa Csoportja nyújt segítséget.

Az aktualitásokon túl a portál oldalain a hazai és külföldi befektetési lehetőségekről, illetve a beruházásokhoz felhasználható állami, illetve EU-s forrásokról, a pályázati feltételekről is folyamatosan friss információkat találnak a látogatók. A fórumban pedig lehetőséget kívántunk teremteni - mondja Lukács Katalin -, hogy a szakma aktuális kérdéseiről, problémáiról a szakemberek, illetve az utazók eszmét cseréljenek.

A TravelBusiness hetente két alkalommal, hétfőn és csütörtökön angol nyelvű összefoglalót is közöl.

Kulcsszavak: KPMG-hu portál turizmus

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50