HP: tintasugaras nyomtatók 4800 dpi-re optimalizált felbontási jellemzőkkel

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. március 27. 20:15
2002. márciusi bejelentése szerint a Hewlett-Packard 4800 dpi felbontásra optimalizált technológiával látja el jövőbeni tintasugaras nyomtatóinak nagy részét.
"A megnövelt felbontás csupán az első a HP ez évre időzített technológiai fejlesztései közül" - nyilatkozta Larry Lesley, a HP Personal Printing Organization elnökhelyettese és ügyvezető igazgatója.

A komplett technológiai csomagba szervesen illeszkedő, 4800 dpi-re optimalizált felbontás a jelenlegi analóg nyomatok minőségével vetekedő, élethű és fényképminőségű fotók készítését teszi lehetővé.

"A digitális fotósok többsége otthoni tintasugaras eszközén nyomtatja ki képeit" - jelentette ki Kristy Holch, az InfoTrends Research Group vezetője. "Aki ma új digitális fényképezőgépet vásárol, többnyire azt tervezi, hogy otthon állítja majd elő a fotókat. A digitális output iránti erősödő kereslet fényében, a HP és a többi nyomtatószállító számára továbbra is fontos feladatot jelent a jellemzők továbbfejlesztése és a nyomatminőség javítása."

A HP jövőbeni tintasugaras nyomtatóihoz kifejlesztett 4800x1200 dpi-re optimalizált felbontás gyakorlatilag olyan alternatív fényképüzemmód bevezetését jelenti, amely a nagy felbontású eredetik hp prémium fotópapírra történő nyomtatása során bizonyulhat hasznosnak. A HP speciális képalkotási megoldása segítségével a nyomtató - a festékcseppek elhelyezését optimalizálva - kiváló minőségben adja vissza a nagy felbontású fájlok apró részleteit. A 600 dpi-nél nagyobb felbontású forrásanyagok nyomtatásához szánt, új fejlesztésű üzemmód ideális alkalmazása minden esetben hp prémium fotópapír és megfelelő számítógépes erőforrások használatát igényli.

Kulcsszavak: printer HP-hu HP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55