Euronet: 700 végpontos hálózat a tatabányai APEH-nél

Kovács Attila, 2002. április 12. 12:52
A miskolci és budapesti után a tatabányai APEH székházában is átadta az Euronet Rt. a legújabb technológiát képviselő strukturált hálózatot.
A Komárom-Esztergom megyei központ igazgatóságának munkatársai már megkezdték a munkát a frissen elkészült épületben, ahol 700 végpontos hálózat teszi lehetővé PC-k és telefonkészülékek csatlakoztatását – tájékoztatott a társaság. Az APEH folyamatosan újítja fel ingatlanjait, s ennek során cél, hogy távközlési-informatikai szempontból is a legújabb technológiára épülő, maximálisan megbízható és homogén rendszerek jöjjenek létre.

A tatabányai hálózatépítési munkát az Euronet Rt. meghívásos tenderen nyerte el. Az igényelt műszaki megoldás és minőség garantálásán kívül fontos szempont volt, hogy az építőipari kivitelezővel maximálisan együtt kellett működni. „Szervezettséget és rugalmasságot kívánt ez a munka, hiszen egy fél év alatt összesen körülbelül 12 napot töltöttek lent az embereink Tatabányán – mindig az építőipari kivitelező időbeosztásához maximálisan alkalmazkodva. Gördülékenyen, csúszás nélkül haladtunk, és a határidőre egy minden szempontból kitesztelt, működő rendszert adtunk át, ugyanúgy ahogy tavaly áprilisban Miskolcon vagy novemberben Budapesten a Madarász utcában” – mondta Járosi Miklós, az Euronet Rt. Key Account Managere.

A közel 12 millió forint értékű projekt során körülbelül 350-350 telefon- illetve számítógép-végpont került kiépítésre. A hálózat magját az APEH meglévő országos rendszeréhez homogén módon illeszkedő aktív eszközök adják, az összeköttetést Kategória 6-os, rézvezetékes hálózat biztosítja. A hálózat a későbbiekben akár az IP-alapú telefonhálózat alapja is lehet.

Kulcsszavak: Euronet APEH hálózat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36