Centrumban az egészség

, 2002. április 29. 07:53
Sokan nem is tudják, mitől fáj a derekuk, a hátuk, a nyakuk. Pedig lehet, hogy mindennek egy, nagyon is bagatell oka van, nevezetesen a lúdtalp, illetve az ebből adódó rossz tartás - mondja dr. Starcz Judit, a Jókai Biocentrum tulajdonos vezetője, miközben körbevezet az üzlet polcai között.
1998 óta, mióta az üzlet megnyílt, több ezer árucikk és szolgáltatás szerepel a palettán, köztük az a műszeres vizsgálat is, amellyel megmérik, megvizsgálják a páciens lábát, és elkészítik a személyre szóló, bőrből készült lúdtalpbetétjét. Az árufajtákat felsorolni is nehéz, megtalálható itt minden, ami szükséges lehet a korszerű arc-, test-, fog-, száj- és hajápoláshoz, babaápoláshoz. De akkor sem kell máshová mennünk, ha szeretnénk kipróbálni azt a módszert, amelyet aromaterápiának neveznek, vagy ha diabetikus készítményekre, netán diagnosztikai eszközökre volna szükségünk, esetleg éppen fogyókúrás készítményekre, gyógyteákra, bioélelmiszerekre vágyunk.

Az Újpesten, az Árpád út 77. szám alatt található üzlet (tel.: 369-2461) önkiszolgáló, ahol a vevők nyugodtan böngészhetnek, nézelődhetnek, válogathatnak, sokkal több lehetőségük van a latolgatásra, egy-egy termék megismerésére, mintha a gyógyszertárakban, a sorban várakozva kellene döntésre jutniuk, hogy mit is kérnek majd gyorsan, ha a pulthoz érnek, és a gyógyszerész várakozva rájuk tekint.

Töprengésre, latolgatásra azoknak különösen szükségük lehet, akik azon törik a fejüket, hogy az otthon kiszolgáltatottan fekvő, beteg hozzátartozóik életét hogyan könnyítsék meg, ápolásukat hogyan tegyék kényelmesebbé, kellemesebbé. Itt ők is segítséget kapnak, hiszen a Jókai Biocentrumban gyógyászati segédeszközöket ugyancsak forgalmaznak, természetesen beváltják a vényeket is, s teszik ezt úgy, hogy a vásárló közben válogathasson, hiszen ugyanabból a termékfajtából többféle gyártótól tartanak a készletükben.

A Jókai Biocentrum weboldala a Pointernet hálózatán található, egészen pontosan a www.pointernet.org/biocentrum címen. Jelenleg az oldal az üzlet bemutatására, az árukészlet ismertetésére alkalmas, de mint azt dr. Starcz Judittól megtudtuk, a távolabbi cél az, hogy árucikkeik bekerüljenek a Pointernet online áruházába, s a weben keresztül is meg lehessen vásárolni azokat.

Kulcsszavak: egészségügy website

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55