BPCS partneri megállapodás

Fekete Gizella, 2002. május 2. 05:39
A Pronix Kft, a BPCS szoftver kizárólagos magyarországi forgalmazója megállapodást kötött a prOffice Kft-vel az integrált vállalatirányítási rendszer és a hozzá kapcsolódó termékek értékesítésére, bevezetésére és a karbantartási feladatok elvégzésére.
A BPCS integrált vállalatirányítási rendszere 1993 óta van jelen – különböző cégek által képviselve - a hazai piacon. Ismertsége nem közelíti még az SAP, és az Oracle hasonló feladatokra kialakított megoldását, ám ezen változtatni kíván a hazai terjesztésében ma érdekelt két említett tanácsadó cég. A Pronix Kft. alig egy esztendős múltja ellenére a BPCS fejlesztője, az amerikai SSA GT stratégiai partnere és a licenc kizárólagos magyarországi értékesítője. A cég a korábban e feladatokat ellátó Deloitte & Touche csapatára épül, így jelentős tapasztalattal és számos rendszertámogatói megbízással rendelkezik. A prOffice is évek óta otthonosan mozog a BPCS-ben és megbízható teljesítményével elégedettek az ügyfelek.

A megállapodás célja, hogy a két cég együttműködve tevékenykedjen a BPCS magyarországi felhasználói körének bővítéséért, a meglévő ügyfélkör karbantartási, fejlesztési igényeinek kielégítéséért. Ez nem kis feladattal jár, hiszen a hazai nagyvállalatok között húsz feletti a BPCS mellett elkötelezettek száma, köztük olyan neveket találunk, mint a Tiszai Vegyi Kombinát, a Biogal, az Alpine, a Novartis vagy a L’Oréal. Világszerte 6 500 különböző profilú cég, köztük vezető nemzetközi vállalatok, 18 000 telephelyen használják ki a BPCS nyújtotta lehetőségeket.

A két cég megőrzi teljes függetlenségét, önállóságát. Ugyanakkor a Pronix és a prOffice felismerte, hogy a jelenlegi piaci helyzetben egymást támogatva lesznek képesek a BPCS piaci részesedését növelni. Ehhez a vállalati erőforrás-tervező rendszerek között élenjáró BPCS jó alapot teremt. A rendszer teljes körűen kezeli a vállalatirányítás tervezési és elszámolási folyamatait, integráltsága, széles modularitása lehetővé teszi a vállalati részegységek belső információinak gyors elérhetőségét, feldolgozhatóságát. Flexibilitása révén átfogó információs adatkapcsolatot teremt a vállalati működés során funkcionálisan összekapcsolódó egységek között – legyen szó kereskedelmi vagy termelő vállalatról.

A BPCS (teljes kiépítésben) közel 50 alrendszerből áll. A felhasználó szemszögéből könnyű kezelhetőség és a gazdag funkcionalitás jellemzi. A környezet változásaihoz rugalmasan alkalmazkodik, működés közben is konfigurálható. A BPCS felhasználói felülete választhatóan grafikus, karakteres vagy webes, többféle hardverplatformon alkalmazható, és a folyamatdokumentációs rendszer mellett számos, gyárilag integrált partnerterméket tartalmaz.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59