Scala—Novodata: értéknövelt együttműködés

Kovács Attila, 2002. május 8. 15:28
Az egészségügyben és a kiskereskedelmi hálózatokban pénztári és információs rendszereiről ismert Novodata Rt. és a vállalati ügyviteli rendszereket (ERP-ket) értékesítő Scala ECE Hungary Kft. együttműködési megállapodást írtak alá közös piaci fellépésről.
Az erről szóló május 7-i közös sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy az együttműködés során a Scala és a Novodata közösen adnak ajánlatot olyan a társaságoknak, amelyek egymáshoz kapcsolt pénztári és ERP-rendszert kívánnak bevezetni. A Novodata és a Scala ECE Hungary jelentős fejlesztői munkával összehangolta a Novodata NovoShop pénztári rendszerét a Scala ERP rendszerével, így azok a cégek, amelyek értékesítése számottevően pénztári terminálokon zajlik, és teljes értékű vállalatirányítási szoftvert igényelnek, komplex, összehangolt end-to-end rendszert kapnak, és természetesen a teljes rendszert támogató karbantartási és konzultációs szolgáltatást is élvezik.

Az együttműködéssel mindkét cég a piaci bővülésnek azt az útját választotta, hogy már meglévő, mások által kifejlesztett és igen széles referenciával rendelkező rendszerét a sajátéhoz igazítja. Ezáltal két, nagy felhasználási tapasztalattal rendelkező rendszer jelenik meg együtt, egységes komplex szolgáltatásként. „Ezzel a számunkra első, de reményeink szerint nem utolsó értéknövelt együttműködéssel tovább gyarapítottuk vertikális alkalmazásaink számát.” – tájékoztatott Kiss Judit, a Scala ECE Hungary ügyvezető igazgatója. „A közös fejlesztés eredményeként gyakorlatilag egy rendszer jött létre, belső illeszkedési problémák nélkül.”

Mind a Novodata, mind a Scala ECE Hungary elsősorban a fokozottan költségérzékeny kis- és középvállalatoknak, intézményeknek kínálja rendszereit és a közös fellépéssel ugyancsak ezt a vállalati kategóriát célozzák meg (6-12 konkurens felhasználó, üzleti színterenként 1-2 pénztárgép).

„Célszerűbbnek láttuk, hogy pénztári terminálrendszerünket olyan megbízható ERP megoldást szállító vállalat termékével kössük össze, amely hozzánk hasonlóan a kis- és középvállalatokat tekinti célpiacának”-- mondta Bagonyi László, a Novodata. vezérigazgató-helyettese.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50