Jéghoki 3G készülékeken

Kollár Csaba, 2002. június 24. 21:29
A Hi3G bejelentette, hogy exkluzív szerződés keretében jogot nyert arra, hogy a jéghokimeccsekről szóló információkat az Elitserie-től 3G mobiltelefonon is megjelentesse.
A megállapodás értelmében a Hi3G előfizetői az Elitserie mérkőzéseit, góljait, mérkőzéstábláit, a helyszíni közvetítéseket, képeket, eredményeket, archív mérkőzés-összefoglalókat, gólszerzőket láthatják 3G telefonjaikon.

"Együtt dolgozunk annak érdekében, hogy érdekes és újszerű tartalmi 3G szolgáltatást nyújtsunk előfizetőink számára. A sport véleményünk szerint azon dolgok közé tartozik, melyek a fogyasztók komoly érdeklődésére tarthatnak számot. A jégkorong Svédország legnépszerűbb sportja, ezért esett a választásunk e sport 3G mobiltelefonokon történő megjelenítésére" - nyilatkozta Chris Bannister, a Hi3G vezetője.

Svédországi elemzők szerint a most bemutatott szolgáltatás igazi előnye abban nyilvánul meg, hogy olyan területeken és témákban szólítja meg a fogyasztókat, melyek biztos érdeklődésre tarthatnak számot. A 3G bevezetésének sikere ugyanis attól függ, hogy a fogyasztók elég érdekesnek találják-e ahhoz, hogy új készüléket vásároljanak, és igénybe vegyék, valamint fizessenek a különböző szolgáltatásokért. Elemzők úgy vélik, hogy a sport mellett a "felnőtt-témák" számíthatnak komoly érdeklődésre.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14