Philips mobiltelefonok együttműködéssel Kínában

Kollár Csaba, 2002. július 4. 18:13
A Philips Electronics és a Bird – Kína legnagyobb mobiltelefon-gyártó cége – bejelentette, hogy egy hosszú távú partneri szerződést írt alá, mely elsősorban a GSM telefonok kínai megjelenésére koncentrál.
Az első fejlesztési projekt eredményeként - melynek alapját a cégek közös tudás- és technikai bázisai jelenti - olyan új mobiltelefonnal kívánnak megjelenni, melyet kimondottan a kínai piacra terveznek.

A Bird új GSM mobiltelefonjában a Philips félvezetői és félvezető rendszermegoldása kap helyet, a Bird mérnökei szoros együttműködésben dolgoznak a helyi Philips szakembereivel annak érdekében, hogy sikeresen alkalmazzák a félvezető cég technológiáját saját készülékeikben. A Bird és a Philips már korábban is sikeresen működött együtt a CDMA rendszer kidolgozásában a Holley Communicationnel.

„A Philips rendszermegoldásának köszönhetően biztosítható a nagyfokú rugalmasság a gyártást illetően” – nyilatkozta a Bird elnökhelyettese, majd hozzátette: „örömmel tekintünk a Philipsszel közös munkánkra, melynek eredményeivel a lakosság már 2003-ban találkozhat. Ez a hosszú távú kapcsolat a Bird számára komoly előnyöket jelent, többek között az innováció, a technológiai fejlesztés és az új modellek megjelenése tekintetében.”

Kulcsszavak: Philips mobiltelefon +fohir

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14