Átfogó e-mail megoldás Kyocera mobiltelefonokra

Kollár Csaba, 2002. augusztus 15. 05:04
A Kyocera Wireless Corp. a Wireless Knowledge-val közösen olyan átfogó mobil e-mail megoldást mutatott be, amelyik alapját az új Kyocera 7135 modellje jelenti, valamint a Wireless Knowledge Workstyle Desktop Edition elnevezésű szoftvere.
A kombinált megoldás lehetővé teszi, hogy az üzleti felhasználók vezeték nélküli környezetben érjék el e-mail-jeiket, határidőnaplójukat, valamint személyes információikat a Kyocera 7135 felhasználásával. Ez az új mobil-grupware abban is segítséget nyújt a felhasználóknak, hogy bármikor elérjék a szükséges kollegákat, így a szükséges és fontos információk időben átadhatók szinte bármilyen formában.

“Célunk, hogy olyan új, konvergens technológiai megoldásokat magában egyesítő készülékeket fejlesszünk ki, mint a Kyocera 7135, mivel így elég egy eszköz, nem kell külön telefont, menedzserkalkulátort, PDA-t használni" - nyilatkozta Stan Scheufler a Kyocera Wireless Corp marketingért és termékmenedzsmentért felelős elnökhelyettese. Majd folytatta “a Wireless Knowledge-val való közös együttműködésünk lehetővé teszi, hogy egy átfogó e-mail megoldást kínáljunk a legújabb 3G CDMA-kompatibilis készülékre, és hisszük, hogy a papír alapú - különösen cégen belüli - levelezés feleslegessé válik."

A Workstyle Desktop Edition lehetővé teszi, hogy a Kyocera 7135 használói vezeték nélküli környezetben szinkronizálják e-mail-jeiket, határidőnaplójukat, illetve egyéb fontos információkat a mobileszközök és az asztali PC között. Ezen kívül a Workstyle biztosítja azt is, hogy a felhasználók könnyen hozzáférjenek a csoportos információkhoz, valós időben internetes böngésző segítségével.

“Az üzleti felhasználók számára nagyon fontos, hogy a bizalmas vállalati információk milyen módon juthatnak el az érintettekhez úgy, hogy azok bárhol, bármikor, valós időben férjenek ezekhez hozzá" - nyilatkozta Eric Schultz a Wireless Knowledge elnöke. Majd hozzátette “a Kyocera 7135 a Workstyle Desktop Edition-val közösen egy innovatív és teljes mobil megoldást, valamint a felhasználók nagyfokú szabadságát kínálja vezeték nélküli biztonságos környezetben."

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36