InFoBörze 2002

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. augusztus 30. 18:46
A BME Karrier KözPontja 2002. október 29-30. között integrált állásbörzét szervez InFoBörze 2002 néven.
Az InFoBörzére várják mindazon cégek jelentkezését, akik műszaki, informatikai, gazdasági, jogi vagy egészségügyi végzettséggel rendelkező friss diplomásokat, illetve néhány éves tapasztalattal rendelkező fiatal szakembereket keresnek.

Az InFoBörze célja, hogy a rendezvényre kilátogató minden pályakezdő, valamint néhány éves szakmai tapasztalattal rendelkező diplomás munkavállaló minél több céggel és állásajánlattal találkozhasson, minél teljesebb képet kapjon jövőbeni lehetőségeiről. A szervezők fontosnak tartják ezért, hogy azok a kisebb, kevesebb munkatársat foglalkoztató vállalkozások is megjelenhessenek az InFoBörzén, akik a korlátozott lehetőségeik miatt hagyományos módon -standdal - nem tudnak részt venni. Számukra a rendezvény hivatalos kiadványában, az InFoBörze Kalauzban, továbbá a honlapon (www.infoborze.bme.hu) biztosítanak információs oldallal megjelenési lehetőséget. A 2002 tavaszán rendezett állásbörze kiemelten tükrözte a honlap fontosságát, hisz a szervezők az állásbörze időszakában közel 30 ezer látogatást regisztráltak. További újdonságot jelent, hogy a világhálót a cégek is igénybe vehetik: az interneten keresztül is jelentkezhetnek az InFoBörzére, sőt a regisztrált cégek a weben keresztül tölthetik fel információs anyagaikat, megkönnyítve, gyorsítva ezzel a saját, illetve a szervezők tevékenységét is.

A Műegyetemen szervezett állásbörzék korábbi hagyományaihoz hűen a szervezők az InFoBörzét is országos jelentőségű és látogatottságú rendezvénnyé kívánják kiterjeszteni, ezért a vidéki egyetemi városokból ingyenes különjáratú buszok segítségével juthatnak el az állást kereső fiatal diplomások Budapestre.

A rendezvény felkért fővédnökei: Bárándy Péter igazságügyi miniszter, Csehák Judit egészségügyi, szociális és családügyi miniszter, Csillag István gazdasági és közlekedési miniszter, Detrekői Ákos, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem rektora, Kiss Péter foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi miniszter, Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter, Magyar Bálint oktatási miniszter. A Karrier KözPont munkatársainak tervei között szerepel, hogy az InFoBörze két napján az érdeklődő cégek, szakemberek számára szakmai előadásokat, fórumokat is szerveznek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14