HP: új fényezett prémium fotópapír

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. szeptember 4. 16:47
A HP A3-as és A4-es méretű, fényezett prémium fotópapírral (HP Premium Photo Paper, glossy) jelent meg a piacon, és új kiszerelésben forgalmazza már eddig is kapható A4-es fényezett fotópapírját (HP Photo Paper, glossy).
A HP prémium fotópapírjának megnövelt fakulásállósága a hagyományos fényképeket idéző, hosszú távon is változatlan képminőségű, tartós nyomatok készítését teszi lehetővé. Ezt a papírtípust gyakorlott felhasználóknak, illetve a fotózás és a technika szerelmeseinek ajánlja a cég, akik számára egyformán fontos a kiváló minőség, a tartósság és a megfizethető ár. Az A3-as prémium fotópapírra olyan nagyméretű, közepes vagy nagy felbontású digitális fényképek és üzleti célú fotónagyítások készíthetők, amelyek mind megjelenésükben, mind pedig tapintásukban a hagyományos ezüsthalogenid-eljárással előhívott fotókra emlékeztetnek.

A HP már eddig is széles körben használt, fényezett fotópapírja (HP Photo Paper, glossy) új, 50 lapos kiszerelésben is kapható. A termékre jellemző rövid száradási idő és éles, tiszta képmegjelenés mostantól megfizethető árral párosul. Gyorsfelszívó tulajdonságú, porózus bevonatának köszönhetően a HP Photo Paper pillanatokon belül megszárad, így a fotók a kenődés veszélye nélkül, nyomtatás után azonnal felhasználhatók. Ez az olcsó és egyben jó minőségű nyomatok előállítására alkalmas, otthoni felhasználásra szánt papírt kimondottan rövid átfutási idejű dokumentumok - pl. iskolai dolgozatok borítólapjai, beszkennelt képek, jelentésekhez csatolt mellékletek vagy értékesítési szóróanyagok - kinyomtatására ajánlott.

A HP fényezett sima és prémium fotópapírja valamennyi HP-festékkel és tintasugaras nyomtatóval kompatibilis.

A HP A4-es és A3-as méretű, fényezett prémium fotópapírja (HP Premium Photo Paper, glossy) 2002. szeptember 1-jén került az üzletek polcaira. Az A4-es változat 15 és 50 lapos csomagokban kapható. Az A3-as fényezett prémium fotópapír 20 lapos csomagokban került piacra. A fényezett fotópapír (HP Photo Paper, glossy) 50 lapos csomagjai szintén 2002. szeptember 1-jén jelentek meg a boltokban.

Kulcsszavak: HP printer

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36