Vezetékes telefonon is lehet e-mailt küldeni a Deutsche Telekomnál: az első 50 üzenet ingyenes

Elekes István, 2002. szeptember 5. 16:59
Három nappal a Matáv SMS-szolgáltatásának beindítása után anyavállalata, a Deutsche Telekom már az e-mailek küldését is lehetővé tette vezetékes telefonon. Aki még az idén igénybe veszi ezt a szolgáltatást, az jövő év január 31-ig 50 üzenetet küldhet ingyen.
Ezentúl a vezetékes telefonokon is lehet e-mailt küldeni Németországban a Deutsche Telekom legújabb szolgáltatása jóvoltából.

A "T-Sinus Komfort" típusú telefonnal nem csak SMS, de e-mail is írható, illetve küldhetõ. A vezetékes telefonokon leadott üzeneteket a Telekom SMS-Center továbbítja.

A jövõben újabb funkciókat kívánnak bevezetni, így a nyilvános telefonokhoz nem csak SMS-infó szolgálat, hanem e-mail hírek azaz hírlevelek is lesznek.

A telefonkészülékek következõ generációjával pedig a tervek szerint már hosszabb terjedelmű szövegek küldése is lehetõvé válik. Egyszerre akár 640 karaktert is lehet majd küldeni faxkészülékre vagy T-NetBoxra, illetve virtuális üzenetrögzítőre is.

Az új vezetékes szolgáltatás népszerűsítése érdekében a DT bejelentette: aki még az idén igénybe veszi a szolgáltatást, az jövő év január 31-ig 50 e-mailt küldhet ingyen.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50