Magyar cégek IFABO 2002-n

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. szeptember 13. 14:33
A tavaly újjászületett bécsi Ifabón, amelyet a korábbi gyakorlattal ellentétben nem tavasszal, hanem ősszel rendeznek, az idén szeptember 17-től 20-ig - három magyar cég vesz részt: az Argon Internet Kft, a Mag ICS Holding Kft., és az ITD Hungary.
Az Argon Internet Kft. a SIWWWA nevű szoftverét szeretné megismertetni a látogatókkal. A SIWWWA a nagyvállalati igények kiszolgálására kifejlesztett intranetes (belső hálózat), extranetes (üzleti partnerhálózat) és internetes környezetben egyaránt használható, platform független hálózati tartalomkezelő szoftver. Lehetővé teszi teljes webhelyek struktúrájának és külső megjelenésének központosított kialakítását és rugalmas módosítását, valamint a tartalom szabályozott szerkesztését, jóváhagyását és közzétételét. XML alapú rendszer, így külső alkalmazásokhoz könnyen kapcsolható; felhasználóbarát felülete a jól ismert Windows környezetben működik; több megjelenés (pl. több website vagy vállalati intranet és internet oldalak) egységes adminisztrációjára kiemelkedően alkalmas; és mobil eszközöket is támogat (WAP, PDA).

A Mag ICS Holding Kft. az automatikus azonosításra épített informatikai megoldások területén tevékenykedik, rendszerintegrációs, disztribúciós és befektetési feladatokat is ellát. A kiállításon Bluetooth eszközökkel és két újdonsággal fognak szerepelni. Az egyik ezek közül az új generációs Zebra QL- 320-as, amely egy zsebben hordható, kábelnélküli, direkt termál vonalkód nyomtató. A másik új termék a kis méretű, és kis fogyasztású BF-610-es színes biztonsági kamera (Birch eye), amely PC szükséglet nélkül szolgáltat információt egy analóg telefonvonalon keresztül, azaz távolról is ellenőrizhetjük, mit lát a kamera, illetve szükség esetén a kamera jelez számunkra.

A Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. - angol nevének kezdõbetûibõl alkotott rövid nevén az ITDH - a Gazdasági Minisztérium és a Külügyminisztérium felügyelete alatt tevékenykedő, európai mintára épülõ, kiterjedt bel- és külföldi irodahálózattal és információs bázissal rendelkezõ, befektetés-ösztönzéssel és kereskedelemfejlesztéssel foglalkozó, non-profit, információnyújtó, tanácsadó és szolgáltató szervezet. Kapcsolatokat teremt a belföldi vállalkozók, az állami és regionális közigazgatási intézmények és a külföldi partnerek között. Az ITDH, a fejlett piacgazdaságokban működő állami szervezetekhez hasonlóan, a külföldi vállalatok magyarországi befektetéseivel, illetve magyar vállalatok közvetlen és közvetett külpiaci megjelenésével kapcsolatban tár fel üzleti lehetõségeket, végez partnerközvetitést.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55