Sikeres nyár a CV Online-nál

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. szeptember 16. 10:10
Sikerrel zárta a nyarat a budapesti székhelyű, integrált munkaerő-közvetítési szolgáltatásokat nyújtó CVO Group magyarországi internetes üzletága. A CV Online (www.cvonline.hu) mind a bevétel, mind az adatbázisában található önéletrajzok számát tekintve hazánk piacvezető online munkaerő-közvetítője. Mindemellett a CVO Group további fejlesztési forrásokat kapott az észt kormány informatikai minisztériumától.
Az Estonian Technology Agency (ESTAG) augusztusban 172.000 Euro kedvezményes fejlesztési hitellel támogatta a cégcsoport technológiai üzletágát, hozzájárulva a CVO Group által fejlesztett "CVO Selector" szoftver piaci bevezetéséhez. A szoftver egy korábbi verzióját már tesztelte a csoport hagyományos munkaerőkiválasztással foglalkozó divíziója, a Professional People. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a CVO Selector nagyban növeli a kiválasztási folyamat hatékonyságát azáltal, hogy segíti az önéletrajzok rangsorolását, valamint a cég és a megbízó közötti kommunikációt, megkönnyítve így a végső döntéshozatalt.

A nyári sikerekhez a cég május végén indított “Frissdiplomás Program 2002" elnevezésű kampánya is hozzájárult. A "Fogd ki a nagy halat!" szlogent viselő program - utalva arra, hogy a frissdiplomások többsége a vezető cégek állásajánlataiban látja a kiugrási lehetőséget -, kiváló fórumot biztosít ahhoz, hogy a fiatal diplomások és vezető, elismert cégek egymásra találhassanak. A program iránt óriási volt az érdeklődés: az első héten a szokásosnál négyszer több új önéletrajz került be az adatbázisba.

A CVO Group csoportszinten több mint 280.000, Magyarországon több, mint 40.000 regisztrált felhasználót szolgál ki, akik havonta több mint 7 millió oldalt töltenek le a cég szervereiről. Ügyfelei között egyaránt megtalálhatóak multinacionális cégek, mint például a Philips, az IBM vagy a Citibank, illetve nagy helyi vállalatok, mint például Magyarországon a Matáv, vagy a Synergon - olvasható a cég sajtóközleményében.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50