A Shell a mySAP EP-t választotta

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. szeptember 17. 18:19
Az SAP mai bejelentése szerint a Royal Dutch / Shell Vállalatcsoport (Shell) a mySAP nagyvállalati portál (mySAP EP- Enterprise Portal) globális bevezetése mellett döntött. A Shell mySAP EP projektje a legújabb azoknak a kezdeményezéseknek sorában, amelyeket az SAP ügyfelei egyre növekvő számban indítottak el hasonló céllal az elmúlt hónapokban.
A Shell azért választotta a mySAP EP-t, mert SAP-alapú és más szállítói forrásból származó, heterogén információs rendszereit integrált dolgozói portál formájában kívánja összefogni. Az óriáscég munkatársai így gyorsan és egyszerűen hozzáférhetnek a különféle fontos nagyvállalati rendszerekhez, valamint az elektronikus levelezési, adatbázis-, kereső- és értesítőrendszerekhez. A világszerte mintegy 85 ezer főt foglalkoztató vállalat alkalmazottainak csupán egyszer kell a személyre szabott portálfelületen bejelentkezniük a fenti funkciók eléréséhez és használatához. A dolgozói adathozzáférést feladatkörök és biztonsági besorolás alapján kialakított szerepek szabályozzák, és a portál alapértelmezettként menti el minden dolgozó egyéni képernyőbeállításait.

A Shell számításai szerint azzal, hogy heterogén információs rendszereit a mySAP EP-n keresztül fogja össze, mérsékelni tudja az adathibák előfordulását, az adatokat többféle kontextusban elhelyezve, áttekinthető képet alkothat a vállalati működésről, hatékonyabb döntéshozatali folyamatra tehet szert és jobban kiaknázhatja az új üzleti lehetőségeket - mindezek révén pedig a szervezet egészére kiható költségcsökkenést érhet el.

Kulcsszavak: SAP szerverszoft ügyvitel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36