McAfee Active Client Security

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. október 3. 12:19
A Network Associates bemutatta a McAfee Active Client biztonsági megoldást, amely napjaink agyafúrt internetes és hackertámadásaitól - az úgynevezett összetett fenyegetésektől - védi a szervezeteket. A McAfee Active Client egy dobozos, könnyen telepíthető moduláris munkahelyi biztonsági megoldás, amely a McAfee díjnyertes vírusirtójára, vállalati tűzfalára, behatolásdetektorára és sérülékenységelemző szoftverére épül. Mindezen alkalmazások központilag menedzselhetőek a McAfee ePolicy Orchestrator konzolon.
A McAfee Active Client Security a legmagasabb szintű védelmet nyújtja az összetett támadásokkal szemben. Az Active Client biztonsági megoldás a McAfee meglévő díjnyertes technológiájára épül. Magában foglalja a VirusScan és a VirusScan Wireless modulokat, amelyek a teljes vírusvédelmet biztosítják az asztali és drót nélküli eszközök számára; a NetShield szoftvert a valós idejű fájlellenőrzéshez; valamint a Desktop Firewallt a rosszindulatú kódok, hackerek és ismeretlen fenyegetések ellen.

Az Active Client Security tartalmazza a McAfee ThreatScan sérülékenységelemező modult, amely lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy proaktívan felderítsék a hálózatot, és azonosítsák a vírusveszélynek kitett behatolási pontokat. Mivel a ThreatScan lehetővé teszi, hogy a szervezet egyaránt védje magát az ismert és ismeretlen támadások ellen, a vírusoknak és más rosszindulatú kódoknak esélyük sincs megtámadni a hálózatot.

A McAfee ePolicy Orchestrator - amelyet világszerte mindenfajta méretű cég használ a munkaállomások biztonságának központi menedzselésére - központosított vezérlést biztosít az Active Client Security programcsomagnak. Az ePolicy Orchestrator átfogó menedzselési képességeinek segítségével a szervezetek képesek olyan összetettebb kliensoldali biztonsági megoldásokat is kezelni, amelyek költséghatékony védelmet nyújtanak a kombinált támadások ellen mind a hálózatban, mind az asztalokon.

A McAfee Active Client Security csomag már megrendelhető a Network Associatestől.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59