Világméretű Java vezeték nélküli játékok

Kollár Csaba, 2002. október 10. 19:14
A Digital Bridges bejelentette, hogy elkezdi saját Java játékainak és letöltési szolgáltatásainak értékesítését a világpiacon.
A Digital Bridges Java és egyéb szabadidős szolgáltatások letöltési palettája a bejelentés értelmében elérhetővé válik számos értékesítési csatornán, beleértve a kiskereskedelmi üzleteket, a mobilhálózati szolgáltatókat, a médiacégeket, a webportálokat és az internetes szolgáltatókat.

Brian Greasley a Digital Bridges vezetője szerint “a Java a következő fontos lépés a mobilkommunikációs szórakoztató szolgáltatások és fejlesztések irányába. Egy olyan lépés, amely jövedelmező, és hatása az egész világon érezhető. Java-fejlesztéseink és azok új piaci stratégiája három lényeges tulajdonsággal rendelkezik. Először: a sokcsatornás értékesítési stratégia lehetővé teszi, hogy a világon szinte bárhol elérjük célközönségünket. Másodszor: Java portfoliónkban olyan neves játékok találhatók, mint a Men In Black II, Space Invaders, vagy a Scooby-Doo, melyek megkülönböztetik játékainkat a többi névtelen Java alkalmazásoktól. Harmadszor: UNITY platformunknak köszönhetően világszerte már közel ötven hálózati szolgáltató képes arra, hogy fogyasztói számára elérhetővé tegye Java fejlesztéseinket, melyek konkurenseinkhez képest több interaktivitást és a csoportos szórakozás örömét jelentik."

Kulcsszavak: Java mobilszolg játék

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55