Újabb sportcsatorna mobilon

Kollár Csaba, 2002. október 23. 19:59
A FoxSports és az ActiveSky bejelentette, hogy Amerika legnagyobb vezetéknélküli-szolgáltatójával, a Verizon Wireless-szel szerződést írt alá, aminek az értelmében élő sporteseményekről, sportrendezvényekről akár valós időben is tájékoztatni fogja országszerte a mobilszolgáltatón keresztül a fogyasztókat.
Az együttműködés hátterében az ActiveSky technológiája van, melyen a FoxSports.com többségében színes, grafikailag is igényes sporteseményeket képes megjelentetni a Verizon Wireless Get It Now egyéb letölthető alkalmazásaival közösen.

A felhasználók a sportesemények, játékok, háttérinformációk, mérkőzésbeosztások vizuális bemutatóját láthatják.

Ross Levinsohn, a FoxSports.com elnökhelyettese és ügyvezető igazgatója a következőket nyilatkozta cégével kapcsolatban: „A FoxSports megcsinálta már a maga televíziós üzletét, most rajtunk a sor, hogy a FoxSports.com együttműködő partnereivel közösen hasonló sikereket érjen el elsősorban a harmadik generációs mobilkommunikációs készülékeken keresztül. Nézőink és felhasználóink egyaránt nagyon alapos sporthíreket kapnak majd, akár munkahelyükön is értesülhetnek a legfrissebb eseményekről, vagy az előzetesek alapján megtervezhetik, hogy a hét végén melyik sporteseményre látogatnak ki.”

Paul Palmieri, a Verizon Wireless Wireless Data Business Development üzletágának az igazgatója az együttműködésről úgy beszélt, hogy „a Fox Sports Mobile a Verizon Wireless Get It Now portfoliójával közösen ügyfeleinknek értéknövelt szolgáltatásokat tud nyújtani. Az ActiveSky platformja egy valóban működő fejlesztés a harmadik generációs mobilkommunikáció világában, segítségével richmédia tartalmat tudunk sugározni ügyfeleinknek.”

A szolgáltatást a Verizon Wireless fogyasztói a Z-800-as készülékkel tudják igénybe venni, havi 4,99 USD-s áron.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55