A McAfee Security védi az USA Védelmi Minisztériuma rendszerét

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. október 30. 12:30
A Network Associates, a világ egyik vezető hálózatbiztonsági és elérhetőségi megoldásokat szolgáltató cége bejelentette, hogy a Védelmi Informatikai Rendszerek Ügynöksége (DISA), amely integrált informatikai megoldásokat szállít a Pentagon számára, ötéves szerződést kötött a McAfee Security vírusirtó és biztonsági termékek közvetlen telepítésére a több mint hárommillió Departement of Defense (DOD) felhasználó részére.
A szerződés keretein belül a Network Associates többszintű védelmet nyújt a DOD felhasználók részére a hálózat mind a négy szintjén:

n a McAfee Security díjnyertes VirusScan szoftverét a teljeskörű desktop védelem céljából,

n a NetShield szoftvert a fájlszerverek védelmére,

n a GroupShield szoftvert az email szerverek védelmére és

-- a WebShield szoftvert az Internet átjárók biztosítására telepítik.

A DISA továbbá a McAfee VirusScan Wireless szoftvert is kiválasztotta, az egyik első olyan vírusirtót, amely a kéziszámítógép (PDA) felhasználókat védi, magán a készüléken és a PC-vel történő szinkronizálás során is.

A Network Associates kiválasztása a DOD eddigi Anti-Virus Software Initiative (EASI) licenc megállapodását váltja fel. Az eddigi EASI licenctől eltérően, az új szerződés teljes védettséget nyújt a DOD otthoni felhasználóinak is, melynek része az asztali gépek tűzfalas védelme is.

Ezen túlmenően a DISA a McAfee Security egyedülálló ePolicy Orchestrator (ePO) menedzsment konzol szállítására is szerződött a Network Associates-sel. Az ePolicy Orchestrator segítségével a rendszergazdák egyetlen szerveren keresztül felügyelhetik és menedzselhetik a McAfee - vagy akár más szállító - szerveroldali vagy asztali vírusirtó termékeit a szervezet méretétől függetlenül. Továbbá, ez a technológia többszázezer rendszer vírusleíró adatbázisának egyidejű frissítésére képes percek alatt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59