21 stand az ECE 2002 kiállításon

Kovács Attila, 2002. október 30. 12:42
A kőbányai vásárvárosban zajló INFOtrend konferencia alapú szakkiállítás kísérő rendezvényén, a 7. Közép- és Kelet-Európai Kábel és Szatellit Kiállításon (ECE 2002) 21 standon mutatják be újdonságaikat a műholdas, kábeltelevíziós eszközforgalmazók.
Négy standon közvetlenül külföldi kiállítók mutatkoznak be. A legtöbben idén a műholdvevők és a kábeles televíziózás fejlett eszközeit hozták a kiállításra. Összességében a korábbi hazai ECE rendezvényekkel hasonló létszámú kiállító a következő témákban mutat be rendszereket, megoldásokat: műholdas eszközök beleértve a műholdas internet kommunikációt; műsorelosztás; kábeltévés komplett rendszerek, fejállomások, erősítők, illetve ügyfélnyilvántartó rendszer; elosztó hálózati elemek; hálózatépítési eszközök, VSAT, optikai adók/vevők; szélessávú erősítők; tévé adóberendezések; átjátszó adók; antennakapcsolók és -erősítők.

A kiállításon részt vevő Fibexszel kapcsolatos a hír, hogy a kft. a közelmúltban megnyerte a Matáv meghívásos monomódusú optikai kábeltenderét, így 2003. végéig a vezető távközlési szolgáltató a Fibextől vásárolja az optikai kábeleket. A behúzó és légkábeleket szállítása már meg is kezdődött. Szintén a kft-vel kapcsolatos az a hír is, miszerint a Fibex a Matáv PKI-nál (Infopark) komplett vezeték nélküli átviteli rendszert helyezett üzembe.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50