IBM: WebSphere - Express

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 14. 17:30
Az IBM bejelentette a WebSphere - Expresst, amely a középső piaci szegmensben jelen lévő társaságok, valamint az ezeket kiszolgáló üzleti partnerek számára készült.
Mindössze öt kattintásra van szüksége a vállalkozásnak egy portál vagy alkalmazási szerver létrehozásához, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy minimális technikai hozzáértéssel saját weboldalt készítsenek és tartsanak fenn. Ezt követően a Javára és XML-re vonatkozó legfrissebb webszabványokat használó, integrált fejlesztési eszközök segítségével az ügyfelek már gyorsan létrehozhatnak interaktív tartalmakat a világhálón, illetve alkalmazhatják ezeket. A WebSphere - Express segítségével bármely vállalkozás testre szabott honlapot készíthet, ahol a felhasználók különböző dokumentumokat oszthatnak meg egymással, elektronikus katalógusokon keresztül követhetik nyomon készleteiket vagy ellenőrizhetik a számlák vagy feladások naprakészségét. A vizuális laptervező és animációs eszköz segít a fejlesztőknek, hogy vonzó, könnyen használható, interaktív honlapokat készíthessen, amelyeket az irodai háttéralkalmazásokkal és adatokkal kapcsolhat össze.

A szoftver a legkülönbözőbb platformokat támogatja, ami kiterjed a középső piaci szegmens vállalkozásai körében népszerű, nyílt forráskódú operációs rendszerre, a Linuxra, az IBM elsődlegesen a közepes cégek által vásárolt iSeries eServerére és a Windowsra is.

Az IBM WebSphere - Express családjának tagjai a következők:

  • WebSphere Application Server - Express, a legfrissebb Java és webes szolgáltatási szabványokon alapuló szoftver, amely az azonnal üzemkész, megbízható és biztonságos infrastruktúra elengedhetetlen alkotórésze.
  • WebSphere Portal - Express, lehetővé teszi a közepes vállalatok és a nagyobb cégek különböző osztályai számára, hogy sokkal könnyebben hasznosítsák a munkavállalók, az üzleti partnerek és az ügyfelek számára készült portálokat.
  • WebSphere Business Connection - Express, az IBM WebSphere Business Connection nevű szoftverének kezdő változata, amely bármilyen típusú üzletek közti (B2B) folyamatintegrációt és adatmegosztást tesz lehetővé a kereskedelmi partnerek között.

Az IBM WebSphere - Express fejlesztőeszköz nagyobb produktivitást kínál a fejlesztőknek a különböző alkalmazások készítése és hasznosítása terén. A termék varázslókat, sablonokat és lépésről lépésre vezető fejlesztői "útmutatót" tartalmaz, amely képes még a kezdő vagy a Javához kevésbé értő programozókat is kimagaslóan hatékonnyá tenni.

Az IBM WebSphere - Express termékét felhasználónként vagy processzoronként lehet megvásárolni. Például az új WebSphere Application Server - Express ára 25 USD felhasználónként vagy 2000 USD processzoronként, mely utóbbi eset korlátlan számú felhasználóra vonatkozik.

Kulcsszavak: szerverszoft e-business IBM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36