Tíz színes év

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 22. 08:14
Tizedik születésnapját ünnepelte csütörtök este az óbudai Új Udvarban az OKI Magyarország. Az első képviseleti iroda 1992-ben jött létre, (amely egyébként 1997-ben öltött önálló cégformát, ekkor jegyezték be Kft-ként). A partnertalálkozón jelen volt az Európában már több, mint negyedszázada hódító cég egyik európai alenöke, Terry Laidlaw is, aki név szerint is köszöntötte a legrégebbi és legeredményesebb munkatársakat, és emlékplakettet adott át Érdi Krausz Gábornak, a magyar leányvállalat ügyvezetőjének.
Érdi Krausz Gábor az ünnepi hangulatban utalt arra, hogy milyenek voltak a tíz évvel ezelőtti nyomtatók, ezen a területen is mekkora utat járt be azóta a világ. Hogy az OKI Magyarországon mekkorát, arra jellemző adat, hogy az üzleti nyomtató piac második számú főszereplőjévé vált a japán cég, amelyet egyébként 121 esztendeje alapított egy lángelme. Oki úr találta fel Japán számára - szinte Bell-lel egy idõben - egyebek mellett a távbeszélőt.

Ami a kommunikációt illeti, ahhoz azóta se lett hűtlen a cég, csak alkalmazkodott azokhoz a trendekhez, amelyek az üzleti világ kommunikációját jelemzik. Érdi Krausz Gábor elmondta, hogy ma már ez a színek nyelve, a cégek többsége szakított a korábbi fekete/fehér stílussal, és a színekkel különböztetik meg magukat másoktól. Ezt szolgálja az OKI, amely elébement ezeknek a trendeknek, és ma is a holnap technológiáját hozza el az irodákba.

Kulcsszavak: printer OKI-hu OKI

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55