Webshop párthonlapon: a megújult MDF site imidzsbutikot működtet

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 25. 11:39
Megújuló formai megjelenéssel, áttekinthetőbb szerkezettel jelentkezett be az MDF-honlap 2002. november 25-étől, a hétfő délelőtti óráktól.
A címképernyő fazonján egyértelműen nyomot hagynak a mai elektronikus szerkesztési trendek. Sok hír, egymást követő rövid bevezetők és kevés kép: így a látogató egy pillantásra befoghatja a honlap tartalmát és a felkínált offline és interaktív lehetőségeket.

A szerkesztők szándéka szerint a megújult honlap több alkalmat nyújt majd a neten politizálók számára véleményük kifejtésére. A szavazás rovatban hetente cserélik a témákat, az induló voksolás címe: Mi lesz veled Erzsébet tér?

Az eddigi rovatok vitaoldallal egészülnek ki. Ezalatt nem online fórumos lebonyolítást értenek a honlap működtetői, hanem valódi debattőrök névvel jegyzett disputáját.

A honlap egyedi és Magyarországon pártsite-on elsőként bevezetésre kerülő szolgáltatása az MDF webshop lesz. A német CDU és CSU webboltok mintájára kialakított virtuális butik MDF, illetve MDF honlap logóval ellátott ajándéktárgyakat forgalmaz. A választék már induláskor is többféle termékből és termékvariációból áll össze. A fizetésen kívül minden online történik.

A weblapot rendszeresen 2,5-3 ezren látogatják, átlagban több mint tízezer oldalt töltenek le havonta. Csúcsidőszakban vagy személyekhez kötődő események alkalmával a látogatottság 5-6 szorosára nő.

A weblap szerkesztői szerint az új külső megjelenés, a több hír, a nagyobb interaktivitás és az online butik jelentősen növelni fogja mind a rendszeres, mind az alkalmi látogatók számát.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50