Megújult az [origo] Üzleti Negyede

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. december 5. 06:50
Két és fél éves működés után november végén külsejében és tartalmában egyaránt megújult, az [origo] portál leglátogatottabb magyar gazdasági oldala, az Üzleti Negyed.
A legsikeresebb funkciók - mint például a biztosítási kalkulátor, vagy a karriercentrum - megújítása mellett új tartalmi elemekkel, például a Hitel és Vásárlás rovattal egészült ki az oldal. A megújulástól a portált üzemeltető Axelero Internet a törzslátogatói kör bővülését várja. Az Üzleti Negyed állandó olvasótáborához már eddig is közel huszonötezren tartoztak.

A több mint két éve működő oldal új arculata és tartalma olvasói visszajelzések és szerkesztőségi tapasztalatok alapján került kialakításra. Ezeket összegezve, a cél egy formailag könnyebben átlátható, több képet és grafikont tartalmazó felület létrehozása, valamint a dinamikus alkalmazások technikai hátterének korszerűsítése volt. Tartalmában az új Üzleti Negyed a legfrissebb mikro- és makrogazdasági hírek közlésén túl a jövőben átfogóbb képet kíván adni a hazai befektetési lehetőségekről, a bankok, biztosítók és más pénzintézetek kínálatáról és azok árairól, az ingatlanpiaci változásokról, valamint állás- és karrierlehetőségekről egyaránt.

A nyitóoldalról az eddiginél több információ érhető el, különös tekintettel az e-kereskedelmi szolgáltatásokra. A jövőben harmincegy rovat segíti az oldalon belüli tájékozódást. Megújult a Karrier Centrum, a Jogszabályfigyelő, valamint a Vállalkozás rovat is, ahol a cégalapítástól kezdve az adózáson át minden nélkülözhetetlen információ, jól rendszerezetten formában áll a látogatók rendelkezésére. Új formában folytatja működését az egyik legsikeresebb szolgáltatás a biztosítási kalkulátor-család, amelynek népszerűségét az is bizonyítja, hogy a Netrisk-kel közösen üzemeltetett oldalon keresztül csak novemberben 1800 új kötelező gépjármű biztosítást kötöttek.

Az Üzleti Negyedben több új rovat is indult. Ilyen például a Hitel rovat, amelyben a diákhitelektől a lakáshitelekig találnak kimerítő információt az érdeklődők. A szintén új Vásárlás rovatban a várható árváltozások mellett a jövőben rendszeresen összehasonlítva jelennek meg nyolc élelmiszer üzletlánc árai. A Befektetés rovatban a tőzsdei árfolyamokon túl az olvasók részletesen tájékozódhatnak a befektetési alapokkal és a különböző bankbetétekkel kapcsolatosan, az Adó rovat szerkezete pedig egyszerűsödött, így egy helyre kerültek az adókedvezményeket összegző írások. A rovat továbbra is külön foglakozik a személyi jövedelemadóval és a vállalkozói adókkal, és ide kerültek a nyugdíjrendszerrel foglalkozó írások is.

Kulcsszavak: Origo onlineszolg Axelero

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55