Modem Idők Mikulás-találkozó ajándék Internet Kalauzzal

Szalay Dániel, 2002. december 6. 20:10
Ma tartja második közönségtalálkozóját a Petőfi Rádió népszerű, immáron több mint 7 éve létező számítógépes talkshow műsora, a Modem Idők. A rajongók egy budapesti kávéházban találkozhatnak a műsor készítőivel, illetve a Modem Idők köré szerveződő baráti társasággal, sőt még ajándékot is kapnak.
Szilágyi Árpád, a hetente jelentkező műsor vezetője szerkesztőségünknek a csütörtök esti adást követően elmondta, a találkozó pénteken 18 órakor kezdődik a Liszt Ferenc téri Buena Vista kávéházban. Hozzátette, a rajongóknak feltétlenül érdemes ellátogatnia a helyszínre, mert egyrészt megismerkedhetnek a műsor készítőivel személyesen is, másrészt életreszóló barátságok is köttethetnek, hiszen az azonos érdeklődésű hallgatók nemrégiben egy baráti kört is alakítottak. Az ő lelkesedésük és egy, a Modem Idők Online-on megtartott szavazás vezetett el oda, hogy ma, idén másodjára sor kerül az immáron hagyományosnak is nevezhető találkozóra.

A Prím Média felajánlásának köszönhetően az eseményre látogatók a kellemes este élményén kívül még az Internet Kalauzzal is gazdagabban térhetnek haza, amihez természetesen CD-melléklet is tartozik, melyen a Modem Időkkel kapcsolatosan számos érdekesség, például tematikus összeállítások és egyéb kedvességek is megtalálhatóak.

Kulcsszavak: rádió

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36