McAfee Security alkalmazások bármely böngészőn

Új Network Associates szabadalom

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. december 6. 08:50
A most szabadalmazott Network Associates technológia lehetővé teszi, hogy a végfelhasználók a választásuk szerinti böngészőn futtassák a McAfee Security online biztonsági és egyéb alkalmazásait.
A Network Associates bejelentette, hogy az Amerikai Szabványügyi és Védjegy Hivatal 6477550-es szám alatt bejegyezte a cég szabadalmát, egy a hálózati böngészők területén kifejlesztett új alkalmazást. A most szabadalmaztatott technológia lehetővé teszi, hogy egy adott böngésző olyan kódokat is fel tudjon dolgozni, amelyeket eredetileg nem támogatott.

Az áthidaló technológia segítségével a végfelhasználók a tetszésük szerinti böngészőn futtathatják online alkalmazásaikat, így megszüntetve a böngészők közötti korlátozásokat. Ezt a technológiát használják jelenleg a McAfee Security online biztonságtechnikai szolgáltatásait igénybevevő ügyfelek, de más biztonsági szolgáltatások és alkalmazások támogatására is alkalmas. A szabadalomban leírt számos megjelenési forma közül az egyik típus egy plug-in alkalmazás, amely tetszőleges két böngésző közti hídként funkcionál. Ez a plug-in szoftver minden alkalommal futtatható, amikor a böngésző olyan kódot talál, amelyet nem képes feldolgozni. Például, néhány böngésző nem képes az ActiveX technológia feldolgozására, mert ahhoz a kizárólag a Microsoft Explorerben megtalálható kódokra lenne szükség. Ezért amikor egy ilyen más típusú böngésző ActiveX technológiát igényelő kóddal szembesül, a plug-in kibővíti a böngésző képességeit, és feldolgozza ezt a fajta kódot. A technológia lehetővé teszi, hogy bármely felhasználó a McAfee Security online biztonságtechnikai megoldásainak ugyanazon szolgáltatásait vehesse igénybe az általa használt böngésző típusától függetlenül.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59