Az Oki színt vall

, 2002. december 8. 08:37
Prágában igazi show-elemekkel vegyítve mutatta be az Oki Europe legújabb termékcsaládját, a C5000-t. A hírek szerint ez az első olyan színes printer, amely 1500 euró alatti áron színesben 12 ppm (oldal/perc), fekete-fehérben pedig 20 ppm nyomtatási sebességre képes.
Az Oki egymenetes, digitális LED-technológiát alkalmazó C5000 termékcsaládjának felbontóképessége 600×1200 dpi. Alapkivitelben automatikus színkiegyenlítéssel rendelkezik, a lap mindkét oldalára nyomtat, és hálózatba köthető. Az új család piaci bevezetése része az Oki Europe Ltd. üzleti stratégiájának, amelynek lényege a piac réseinek megtalálása és ezeken a területeken az üzleti igények kielégítésére alkalmas termékek fejlesztése. "A KKV-piac dinamikusan fejlődik, képes felismerni a szín hozzáadott értékét. Ebben a piaci szegmensben azonban mindeddig hiányoztak az igényeknek valóban megfelelő termékek" - mondja Andrew Montgomery, az Oki Europe Ltd. ügyvezető igazgatója. "Az ezen a piacon megfogalmazódott aggályok és panaszok vezettek el a C5000 termékcsalád kifejlesztéséhez."

A család első tagja, a C5100n egy host alapú Windows-nyomtató, alapváltozatban integrált hálózati lehetőséggel, amely vonzó áron kínálja a legjobb színesminőséget. Az 1150 euróért már hozzáférhető készülék kisméretű, tetszetős és egyszerűen kezelhető, ideális a Corporate Office, Home Office (COHO), valamint a kisebb irodák számára. A rendkívül gazdaságos, gyors, kiváló minőségű és könnyen kezelhető nyomtató tökéletes választás a távolban dolgozók, többek között a kereskedők és a pénzügyi tanácsadók számára, hiszen nekik a hozzáadott érték előállításához nélkülözhetetlen a professzionális dokumentumok pontos előállítása. A printer megfelel a COHO igényeinek, hiszen a kiváló minőségű színes dokumentumok nyomtatása mellett lehetővé teszi az on-screen üzleti prezentációk, grafikák, letapogatott és PDF formátumú adatállományok pontos leképezését.

A termékcsalád másik tagja, a C5300n kisebb munkacsoportok és kiszolgálóhelyek, például szállodai recepciók, utazási irodák, egészségügyi intézmények számára kifejlesztett nyomtató. Az Oki "kettő az egyben" technológiája lehetővé teszi, hogy az üzleti vállalkozások alacsony egységnyi költséggel nyomtassanak jó minőségű fekete-fehér és színes dokumentumokat. A C5100n printerekhez hasonlóan a C5300n család is rendelkezik integrált hálózati lehetőséggel, és biztosítja a 12 ppm színes-, illetve 20 ppm fekete-fehér nyomtatási sebességet 600×1200 dpi felbontóképességgel. A készülékek PCL-, illetve PostScript3-emulációkat használnak.

Kulcsszavak: OKI printer

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14