Age of Empires Pocket PC-n

Kollár Csaba, 2002. december 11. 20:01
Ígéretéhez híven a ZioSoft az Age of Empires Pocket PC-s változatát karácsonyra már elérhetővé teszi, feltéve, hogy a játékhoz szükséges hardvereszközök is időben rendelkezésre állnak majd.
Egy hónapos várakozás után az egyik legnépszerűbb, Windows-os környezetben futó történet immár Pocket PC-n is elérhető, köszönhetően a ZioSoft-ak. Az Age of Empires egy közel 10.000 éven átívelő historikus valós idejű stratégiai játék. A kezdéshez minimális találékonyságra van szükség, a játékosok feladata, hogy létrehozzák, felépítsék saját törzseiket a nagy civilizációkban - az elképzelés nagyjából a Civilization-től van kölcsönözve.

Az Age of Empires-ban a játékosok számos útját választhatják a győzelemnek, beleértve a világuralmat az ellenséges civilizációk meghódításával, vagy a gazdasági győzelmet a javak felhalmozásával. A Wondows-os verziójú játék három külön részből áll; alapjáték, forgatókönyvek, hadjáratok. A játékosnak csak az alapjátékot kell installálnia, de ha el akarja érni a különböző forgatókönyveket (szituációkat) és hadjáratokat, akkor mindegyiket külön-külön installálnia kell.

A ZioSoft szerint az ő fejlesztésük közel 7,9 MB helyet foglal az ARM alapú platformokon, és 8,1 MB-ot a MIPS platformokon. A hadjáratok egyformán 5,1 MB szabad helyet igényelnek, míg a forgatókönyvek 1,2 MB-ot. A játék mentésére 150-300 KB szükséges. A játékhoz hogy fusson, 10 MB RAM kell.

Kulcsszavak: pda játék mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14