Ma este nyereményeső lesz a Modem Időkben - kérdés a rádióban, válasz az interneten

Szalay Dániel, 2002. december 12. 18:05
Különleges nyereményjáték lesz a Petőfi rádió Modem Idők című műsorában ma este, egy nappal péntek 13-a előtt. Exkluzív nyeremények, közöttük egy olyan szoftver vár gazdájára, ami még csak most jelenik meg, valamint postázzák a PC World, Internet Kalauz, Business Online legújabb számait is.
Néhány héttel ezelőtt újraindult a már korábban is nagy népszerűségnek örvendő játék rovat a közszolgálati adó számítógépes talkshow műsorában, a Modem Időkben. A játék újragondolt formája úgy zajlik, hogy egy, az adásban elhangzó kérdést az interneten kell megválaszolni a műsor honlapjához szorosan kapcsolódó fórumban, a www.forumnet.hu/modemidok címen. A legelőször a fórumba helyes megfejtést küldő személy kapja az értékes nyereményeket, többek között a PC World és az Internet Kalauz legújabb számait, valamint a mindkét lap elengedhetetlen részét képező CD-mellékleteket.

Az adás különlegessége lesz az is, hogy a Symantec cég legújabb, még csak most megjelenő magyar nyelvű honosított szoftverének, a Norton Antivirus (NAV) 2003-as verzióját is felajánlják a legelső megfejtőnek, aki természetesen az újságokat is megkapja. A műsorvezető elmondása szerint elképzelhető, hogy a jövőben más alkalmakkor is lesz szoftvernyeremény a magazinok és a korongok mellé.

A mai napon egyébként a Prím Média felajánlásának köszönhetően a szokotthoz képest nem csak egy Internet Kalauzt lehet megnyerni, mivel több megválaszolható kérdés is elhangzik majd, sőt a fentebb már említett nyereményeken kívül a Business Online legutóbbi számait is postázzák a szerencséseknek.

Kulcsszavak: rádió +legfontosabb

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36