A DNS Hungária lett az Oracle kizárólagos hazai disztribútora

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. január 14. 13:00
A két cég január 14-én közös budapesti sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy a DNS Hungária Kft. lett 2003. Január 1-től az Oracle Hungary Kft. termékeinek és szolgáltatásainak kizárólagos disztribútora.
A DNS, amely az eddigi disztribútor Albacompot váltja, teljes körű kereskedelmi és marketing tevékenységet folytatva látja el új feladatát, az Oracle teljes támogatását élvezve szolgálja ki és segíti az Oracle (nagyrészt eddig az Albacomphoz tartozó) több mint száz partnerét a piacépítésben és a termékek értékesítésében. mp> Füzes Péter, az Oracle ügyvezetője hangsúlyozta, a váltásra azért volt szükség, mert az Albacomp, amely továbbra is erős Oracle partnerként, nevezetesen rendszerintegrátorként és végfelhasználói kiszolgálóként működik, az utóbbi időben a viszonteladókkal való kapcsolatot növeli erőteljesen. A DNS az elvárás szerint nemcsak felméri a partneri körben az alkalmazásokat, szolgáltatásokat, hanem megfelelő speciális (pl. addicionális) szolgáltatásokat is nyújt a partnerek számára. Az Oracle továbbá a DNS itt kialakított Sun és Checkpoint partneri hálózatára is számít.

Kertész Gábor, a DNS ügyvezetője kiemelte, megtisztelő a cég számára, hogy mint eddigi Sun- és Checkpoint disztribútor, most (igaz, hogy csak Magyarországon) az Oracle-lel lépnek partneri kapcsolatba csúcstechnológiát képviselő termékeinek és megoldásainak értéknövelt forgalmazására.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50