Az IFS Applications kezeli a Siemens által szállított vasúti rendszerek karbantartását

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. február 5. 16:44
Az Integrated Services a Siemens Transportation Systems egyik részlege, mely karbantartási és üzemeltetési szolgáltatásokat nyújt a vasúti járművek és a vasúti infrastruktúra számára világszerte, az IFS Applicationst választotta standard karbantartási menedzsment megoldásaként. A szerződés szerint a vállalat IFS Applications rendszert nyújt a Siemens által szállított vasúti rendszerek szervizelésének és karbantartásának kezeléséhez.
A vasúti rendszerek teljes életciklusának támogatása növekvő üzleti lehetőségeket kínál a Siemens Transportation Systems számára. A Siemens az Integrated Services részlegen keresztül szervizeli ügyfeleinek rendszereit azok teljes életciklusa mentén. Az olyan szolgáltatások, mint a hibajavító és megelőző karbantartás, a pótalkatrészek logisztikája és gyártása, tanácsadás, dokumentáció, valamint oktatás biztosítják a folyamatos működési hatékonyságot. A Siemens azért választotta az IFS Applicationst, mert az egyedülálló funkcionalitással rendelkezik a vasúti járművek és vasúti infrastruktúra szervizelés összetett feladatainak ellátásához. Standard sablonok és eljárások kerültek kifejlesztésre az ügyfelek igényeinek kielégítésére. Az első bevezetési projekt 2002-ben indult.

Az MRO (Maintenance Repair and Overhaul - karbantartó javítás és felülvizsgálat) folyamatok kezelését támogató funkcionalitás az alapja számos IFS piaci szegmensnek, valamint partneri együttműködésnek, mely az IFS sikeres vertikális megoldásává vált. Az ügyfelek között megtalálhatók vasúti vállalatok, mint a Norwegian State Railways, a Siemens Rail Systems Melbournben, a Swemaint Svédországban, a Shanghai Metro Operation, a Beijing Light Rail, a Länderbahn és a Sky Train Németországban, valamint a repülési és hadiipari felhasználók, mint a Joint Strike Fighter (JSF) projekt, a Eurofighter konzorcium, az Egyesült Királyság védelmi minisztériuma, valamint a Norvég Királyi Légierő. A stratégiai szövetségek és partneri együttműködések érintik a GE Engine Servicest, a Northrop Grummant, valamint a BAE-SYSTEMS-IFSt. Az IFS 13%-os részesedésével a szerviz és karbantartási rendszerek piacán piacvezető az ARC amerikai elemző cég szerint.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14